IP: 212.160.172.* 12.12.08, 01:37
witam szanownych forumowiczów czy ktoś z Was jest posiadaczem
konsoli xbox 360??
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomash Re: xbox 360 IP: *.chello.pl 13.12.08, 16:31
      tak, jest nas kilku w C-nowie
      • Gość: player Re: xbox 360 IP: *.cnow.pl 13.12.08, 21:58
        mam zamiar kupić konsolę. Tylko czy w ciechanowie znajde x boxa za rozsądną
        cene? Czy tylko z internetu warto kupić?
        • Gość: addhoc Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 08:21

W Ciechanowie? Daj sobie spokój! Zamów lepiej z netu, przyślą ci kurierem.
          Szybciej, taniej, mniej nerwów!
          • Gość: gosc Re: xbox 360 IP: *.chello.pl 14.12.08, 11:36
            W Ciechanowie tylko PS2 do kupienia widziałem:/
            • Gość: gracz Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:47
              w co gracie? jak mozecie podajcie swoje gt.
              • Gość: tomash Re: xbox 360 IP: *.chello.pl 15.12.08, 00:26
                głównie w gow i cod4 a gt:TAD PL, SMYKU PL, Nitek Pl, smugu1
                • Gość: gość Re: xbox IP: *.cnow.pl 15.12.08, 11:29
                  czy wayer zajmuje sie przeróbkami iksów? słyszałem że można wgrać do niego flasz
                  xtreme. Ile to ru wayera?
                  • Gość: Tomash Re: xbox IP: *.chello.pl 15.12.08, 17:33
                    nie wiem czy przerabia, ale zastanów się czy warto, bo dostaniesz bana na grę
                    online, a to właśnie multi jest najlepszą zabawą. co prawda za oryg. grę
                    zapłacisz ok 150 pln, ale my już 1,5 roku tłuczemy gearsy i wcale nie
                    zamierzamy przestawac mimo, że nasza średnia wieku to ok.30stki i mamy wszyscy
                    pozakładane rodziny!
                    • Gość: gracz Re: xbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:09
                      witam graczy zakladajac ten temat nie wiedzialem ze az tylu jest w ciechanowie
                      fanow x'a. Moj gt to neismaPL jak cos dodawajcie do znajomkow. W przyszlym
                      tygodniu bede mial BF: Bad Company jest ktos kto gra w multi w BC?
                      • Gość: addhoc Re: xbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 11:56
                        Ja gram...tyle że na PS3;)))
                        • Gość: tomash Re: xbox IP: *.chello.pl 16.12.08, 20:57
                          do addhoc=> stary opchnij chlebaczek i dawaj do nas na live ;-]
    • Gość: robcio Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 12:14
      Właśnie dlaczego w Ciechanowie brakuje dobrze wyposażonego sklepu z elektroniką i wszystko co dobre jest tylko na zamówienie ? Dlaczego na półkach sklepów elektronicznych są albo jakieś resztki ze stolicy ,albo produkty skierowane do najbiedniejszych ? Mój brat ze wsi woli jechać do większego miasta do sklepu z elektroniką ,niż robić zakupy w Ciechanowie ,bo jest mały wybór. Paranoja !!!
      • Gość: Warszawiak biediut Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 01:39
        W Ciechanowie... gdyby Twój brat - niestety chory autorytet chciał kupić tani
        sprzęt to nabyłby go o wiele łatwiej niż w pieprzonej - drogiej W-awie. Może
        bratasie napisz co on potrzebuje, a ja postaram się zmienić ocenę
        ciechanowskiego handlu
        • Gość: avans Re: xbox 360 IP: 217.98.12.* 18.12.08, 11:42
          zapraszam do avansu mamy i xboxy i psp i ps3 i wiele innych
          ciekawych rzeczy
          zapraszam
          • Gość: sztefen Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 22:05
            Fajny sklep ,ale za daleko od centrum . Powinien być ,albo w Mrówce
            (skupisko sklepów) ,albo na Warszawskiej w SDHu (dziwię ,że w
            centrum Ciechanowa ,w tak super położonym budynku ,z taką
            powierzchnią jest tak słabo zaopatrzony spożywczak ,a na
            górze "mydło i powidło" - zmarnowana przestrzeń handlowa) .
            • Gość: addhoc Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 00:44
              Może i w Avansie jest i Xbox i PSP i PS3 ale ceny? Chyba z kosmosu...Nie warto
              dorabiać mistrzów ze sklepów skoro w internecie możecie dużo zaoszczędzić. Jeden
              minus: trzeba kilka dni poczekać ot co!
              • Gość: Skorup1988 Re: xbox 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 12:31
                siema, moj gamertag to Skorup1988 jak cos dodajcie mnie do znajomych. ja chetnie
                zagram online w pes 09 gta 4 oraz nba 2k9.
                albo zapraszam osobiscie do mnie na turniej w pes 09.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka