olewka100procent napisała: > dziecka ? haha toż to 13 letnia pannica To moze wyślij taka pannice na dyskotekę na gola noc, nich pije alkohol no bo taka dorosła. Gdyby ona mieszkała na starych śmieciach , to nie byłoby problemu. Miałaby znajomych koleżanki i znajomych sąsiadów. Tu
Naturalnie wśród firm headhunterskich.Jestem dość świeżo po poszukiwaniu pracy i wiem i będę bronił tego poglądu ,że firmy te zatrudniają ignorantów ( zapewne godzę w kilka procent zawodowców ale trudno ) a oczekiwanie od tych ludzi , żeby zechcieli kliknąć na REPLY lub ustawić automatyczne
olewka100procent napisała: gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni ... :( wszystko co mialo rece i nogi wyjechalo do Londynu a niedobitki wyjechaly do Warszawy.
olewka100procent napisała: > I co folksdojcze? Olewka, co ci odbiło?
olewka100procent napisała: > Jak to przed chwilą powiedział jeden dziennikarz na Polsacie ,, musimy się do t > ego przyzwyczaić,,. (????????) No, musimy. Znaczy się żabojad z domu wychodzi do pracki i liczy się z tym, że go odstrzelą. Niemiec takoż.
olewka 100 procent ;)
olewka100procent napisała: > Czy to jest normalne i można się o to obrażać ? Ciężko powiedzieć, bo sytuacja jest wyrwana z całokształtu. Jeśli, oprócz tego, że zapomina i nie przytula, to ogólnie dobrze ze sobą żyją, jest uczciwy i wierny, można na niego liczyć, wspiera i t.d. to
Olewka100procent
To było do @Olewka100procent
: powyżej 1,1 Wynik badania to < 0,40. Jak dobrze zrozumiałam to wynik jest niejednoznaczny tak ? co to znaczy, któraś wie ?" autor: Olewka100procent
olewka100procent najlepszy nick na FK
olewka100procent , ja to samo. W kosmetykach - parabeny.