24 wyników w czasie 125 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Marsz niepodległości, któraś była?

To zacznijmy od tego, że w 2015 roku Międlar i Braun nie byli jeszcze prorosyjscy. Braun miał wtedy poglądy jak Marek Jurek i nikt by go nie posądził, że w skręci stronę takiego putinizmu. Z kolei ja wtedy byłem bardziej konserwatystą, niż socjalnym nacjonalistą i jeśli ktoś był katolikiem

Jeszcze o 500+ i pogardzie

tu niedawno. Poznałam świat, który z perspektywy korporacji trudno dostrzec – mówi Ewa Magierek. Syna zapisała do lokalnej szkoły. Kameralnie, 110 uczniów, kilkunastu z orzeczeniem o niepełnosprawności. Wielu z rodzin dysfunkcyjnych, w których się nie przelewa. I tacy, którzy przychodzą głodni

Re: ONR: Z demokracją nam generalnie nie po drodz

wcześniej zapewniała, że to własność miasta. Narodowcom to za mało Chłopaki z falangą na ramieniu rozdają kiełbaski i zapraszają w swoje szeregi. Tak wygląda coroczny festyn patriotyczny. Organizator: ONR i klub „Gazety Polskiej”. W 2015 roku impreza miała patronat prezydenta. – Zgłosił się do mnie Klub

Re: ONR: Z demokracją nam generalnie nie po drodz

ONR: Z demokracją nam generalnie nie po drodze. I lepiej nas nie drażnić Bartosz Józefiak, Paweł Rutkiewicz Lider ONR: - Po roku, jak Sławek z tobą skończy, to sam siebie nie poznasz! – Ty kurwo. Obyś zawisła na szubienicy – przeczytała o sobie Bogusława. I że jest odrażająca, robi dzieciom wodę

Re: Skad sciagacie filmy i całe albumy muzyczne ?

Ramona 23 -Western Trylogia Rap Najlepszej Marki 2 (2016) Razem Ponad Kilo - Samo Życie Rest Dix37 & Dudek P56 - Ja To Hip Hop (2017) Rest Dixon37 - WNM2 (2018) ^Rap,Hip Hop^ Rest_Dixon37-Wiara_Nadzieja_Milosc-PL-2015 Road To Hip Hop 2004 Road To Hip Hop 2005 Robię Swoje 2 Robię Swoje Rogal DDL, Fazi

Re: hip-hop-muzyka popularna wśród młodzieży

Ramona 23 -Western Trylogia Rap Najlepszej Marki 2 (2016) Razem Ponad Kilo - Samo Życie Rest Dix37 & Dudek P56 - Ja To Hip Hop (2017) Rest Dixon37 - WNM2 (2018) ^Rap,Hip Hop^ Rest_Dixon37-Wiara_Nadzieja_Milosc-PL-2015 Road To Hip Hop 2004 Road To Hip Hop 2005 Robię Swoje 2 Robię Swoje Rogal DDL, Fazi

Re: albumy do pobrania

432. RR Brygada - Poznaj Zasade (2004) 433. RR Brygada - Super Moc (2009) 434. RY23 - Czas Zmian (2017) 435. Ry23 - Magiczne Pióro 436. Shellerini - Mam Się Świetnie 437. Shellerini I Slon - Wyzsza Szkola Robienia Halasu 438. Shellerini-PDG_Gawrosz-WEB-PL-2011-PTRG 439. Siedem Łez - 2 + 2 = 7 440

Re: Baranki pokoju

: dżudoka, agent, nieformalny szef Trybunału z niewyparzonym językiem. Zima 2015 r. PiS nominuje Mariusza Muszyńskiego i dwóch innych sędziów do Trybunału Konstytucyjnego.(...) Tak Mariusz Muszyński wkracza w życie publiczne. Wkrótce potem zostaje wiceszefem Trybunału, formalnie zastępcą Julii

Re: Szczecin in vitro 2016 cz 4

. Później to już same chłopaki sie posypia :) Może kiedyś mój wojtus pozna twoja małą. ..... Z rynia niestety nie odzywa sie.mam nadzieje ze pobierała sie i walczy dalej. Red ty się nie łam ta torbiela. Po antykami zaczniesz stymulacje. Póki co łyka koenzym q10 I vitrum d3 i zbiera siły. -- I

Re: Artykuł

sposób zagrażam życiu dziecka. Mnie interesuje tylko prawo natury i miłości. Patrycja zna przepisy. Po maturze poznała chłopaka, który studiował prawo i zainspirował ją do podjęcia tego samego kierunku na Uniwersytecie Jagiellońskim. Nigdy nie pracowała w zawodzie. Przed wyjściem z komisariatu słyszy

Pomoc (początek wątku)

regularnie w tym samym czasie ćwiczyć, do tego dołączyłam zdrowe jedzenie i posiłki 3-4 razy w ciągu dnia. Wydarzyła się zabawna sytuacja gdyż podczas jednego spotkania z Klaudią, Darią i jej chłopakiem poznałam swojego obecnego chłopaka Krystiana. Był pierwszym chłopakiem zabiegającym o moje względy chociaż

1 2 3