574 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

tadeusz 542

musiałeś mieć dobre oceny mieć na WUML-u albo sam takie kursy dla przodujących robotników prowadziłeś.,, W 1980 ani w 1981 nikt nie chciał obalania socjalizmu tylko żeby Partia nie zachowywała się jak właściciel kraju" myslę że kupię ci bilet do Koreii Północnej albo na Kubę tam mozesz takie pierdo

Re: Zaraz ten wątek ożywimy, Tadeuszu 542...

A moja teoria jest taka, że to strzelał dowódca ZOMO, gdy się potknął, uciekając, a nie jakiś tam strzelec pokraka..?!

Tadeusz542

Jeden z siepaczy z "Wujka".

Re: Tadeusz542

Wujek do likwidacji, gorole, nieroby i inne warchoły oraz klechy podpuszczalskie w czarnych kieckach ... zuruck za Brynicę.

tadeusz542 :

Tadeuszu, ludzie przestali chodzić, wszędzie chcą wjechać samochodem, najlepiej pod kasę w supermarkecie. Chodzę po parku, biegam i muszę robić w niektórych miejscach slalom między samochodami bo ktoś jest na tyle leniwy, ze nie jest w stanie podejść 200 metrów tylko musi wjechać w sam środek parku

tadeusz542 napisał:

Tadeusz 542 czyż Polska nie jest piękna www.youtube.com/watch?v=wO6M8ojSOcw&feature=related Po co sobie doopę zawracać polityką i podbijać ciśnienie?

tadeusz542 napisał:

Każda władza na swoje niepowodzenia stara się znaleźć wytłumaczenie. W III RP czarownicą do palenia na publicznym stosie jest więc SB (najlepiej w paleniu czuje się IPN o którym niedługo będą śpiewać pieśni patriotyczne jak o nieboszczce partii). Ponieważ większość byłych SB-ków jest już schorowany

Nie wiem po co SBek zakładałby teczkę TW osobie, której nigdy na oczy nie widział, gdy miał na pęczki takich Damięckich, którzy mu za zwrot prawa jazdy z rączki jedli ale załóżmy, że miał takie hobby i to zrobił. By móc włożyć w moje usta jakieś wypowiedzi o moim środowisku musiałby mieć pra

zlustruj najpierw swoją rodzinę

Do tadeusz542

A żeby ci córka za pedała wyszła

Re: Do tadeusz542

Czy w Katowicach mieszkają jeszcze normalni ludzie,bo mam wątpliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do tadeusz542

Kilka postów wyżej napisałem do Ciebie ad. cykor... p.s.Z tym Makro to chyba pomyliłeś wątki... pozdr

do tadeusz542

Masz kolego zupełną rację! Ludzie ,którzy mają dwie fałdy nie potrafią niestety tego zrozumieć. "Zuzia" zrozumie sprawę(odpukac w niemalowane) gdy piesek pogryzie kogoś z jej najbliższego otoczenia.Już amstafki nie będą milutkie i potulne tylko wredne i śmierdzące...

tadeusz542 napisał

No cóż, czy ktoś o zdrowych zmysłach mógł uwierzyć skompromitowanemu przed 20 laty politykowi? Okazuje się, że tak. Polska to taki dziwny kraj zamieszkiwany przez śmiesznych ludzi gdzie pamięta się krzywdy sprzed 600 lat a nie pamięta się faktów sprzed kilku czy kilkunastu lat. Znamiennym dowodem ta

tadeusz542 napisał:

Nie wspomniałeś, że przeciętny Polak to taka chorągiewka na wietrze, potrafił być wzorcowym komunistą przynależnym do PZPR osobiście pilnującym, żeby nie było wypaczeń a gdy się zorientował że statek tonie potrafił swoją miłość do partii kato-prawicowych i własnymi rękami dolewać wody do tonącego

tadeusz542 napisał:

No żeby podstawowych materiałów nie zniszczyć tylko oddać w komplecie to dajcie spokój. I tu się bardzo mylisz. Słuchając zasłużonych solidaruchów można by sądzić, że tych internowanych było kilka milionów a tych zabitych kilkaset tysięcy. I co? Wtopa demagogów. Balonik został opróżniony niczym p

Re: tadeusz542

tadeusz542 napisal: > To wy jeszcze gadacie o tym wczorajszym kabarecie "tadeusz542" - czlonek zwiazku bylych ZONOwcow dal glos!!!

tadeusz542..powyżej zadano ci pytanie ...

rozmawiasz sam ze sobą,kretynku?

1 2 3 4 5 6