27 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Co jest w Polsce nieracjonalnie drogie

figa_z_makiem99 napisała: > Napisałaś o jednorazowej dawce i skąd wiesz jaka jest dobowa dawka dla poszczeg > ólnych alergii? Bo ja wiem, leżałam w szpitalu i tam zaczęłam brać telfexo 180 > i dawkowali mi 2 tabletki rano i 2 wieczorem, po pierwszej dawce mnie odcięło n > a

Re: Co jest w Polsce nieracjonalnie drogie

Napisałaś o jednorazowej dawce i skąd wiesz jaka jest dobowa dawka dla poszczególnych alergii? Bo ja wiem, leżałam w szpitalu i tam zaczęłam brać telfexo 180 i dawkowali mi 2 tabletki rano i 2 wieczorem, po pierwszej dawce mnie odcięło na łóżku. Trochę potrwało zanim się przyzwyczaiłam do leku i

Re: Sculptra; kto robił?

Mogłabym zrobić zdjęcie moich ust z dzisiaj, jakbym wyszła świeżo po ostrzyknięciu, a kwas hialuronowy miałam podany ostatnio 9 lat temu. Efekt obrzęku naczynioruchowego po jedzeniu i codziennie biorę 2 x telfexo 180. Zawsze puchnie w miejscach po ostrzyknięciu. Trochę schodzi po Telfexo....

Re: Pokolenia twarde a pokolenia wydelikacone

;-) Dziękuję pięknie, radzę sobie całkiem nieźle I w dodatku nie zbtzydlam, więc na pewno udaję i biorę codziennie 2 tabletki telfexo 180, żeby być wyjątkowa. Ludziom zawiść pada na mózg.

Re: Ematki alergiczny - diagnozy szukam

Mam po mleku wysypkę i swędzenie, nasila astmę, w testach nic nie wyszło. Biorę leki na alergię od 6 lat, kiedyś 3 x telfexo 180 na dobę, teraz wystarczą dwie, codziennie. Lekarze rozkładają ręce. Najgorzej jest kiedy zjem coś przetworzonego z barwnikiem, konserwantem albo aromatem, wtedy telfexo

Re: Ematki alergiczny - diagnozy szukam

Mam objawy alergiczne przy nietolerancjach pokarnowych, w testach nic nie wychodzi. Clatra jest dla mnie za słaba, działa telfexo 180. U mnie jest to związane z Hashimoto. Pokrzywka, opuchlizna, wysypka, bóle stawów i mięśni, pomaga dieta eliminacyjna i tabletki na alergię.

Re: Co jeśli nie Clatra i Flixonase (alergia)

Telfexo 180

Re: Refluks, alergia - majowe smuteczki

I od 5 lat funkcjonuję przez cały czas na lekach na alergię, dzięki nim mogę jeść. Telfexo 180 na receptę, inne są za słabe, biorę 3 tabletki na dobę. Pójdź do alergologa, który pracuje też w klinice.

Re: HITAXA - niskie ciśnienie jako skutek uboczny

Moim zdaniem ten lek ci nie służy, biorę 3 razy telfexo 180 na dobę, na początku po jednej tabletce byłam nieprzytomna, ale u mnie wystarczyło dużo kawy i organizm się przyzwyczaił. Po takiej akcji jak twoja, poszłabym do innego lekarza i spróbowała z innymi lekami na alergię. Mi nie służyła clatra

Re: Tarczyca

cię jeszcze, przyjmuję 3 telfexo 180 mg dziennie, to lek na alergię i schodzą opuchlizny przy nietolerancjach pokarmów w Hashi i kiedy zmienia się u mnie lekarz w przychodni muszę przynosić wypis ze szpitala, bo gdy opowiadam o chorobie dostaje oczopląsu i jest "niemożliwe".

Re: bursztyn a nadczynnosc

i pod stopą oraz na szyi. Brałam dodatkowo wapno oraz fenistil , a na drugi dzień pogorszyło się . Po fenistilu zrobiło cele czerwone i piekące . Odstawiłam maść. Lekarz przepisał delortan , telfexo 180mg ( każde po 2 razy dziennie) oraz maść bedicort. Początkowo po smarowaniu na szyi przeszło a pod

Pokrzywka i swędzenie skóry - co to jest? :( (początek wątku)

wypiłam, żadnych nowych proszków do prania, żadnego malowania w domu, żadnych kosmetyków nowych, a tu nagle bum! bąble swędzące na noga, na rękach, szyi, dekolcie, twarzy...myślałam, że się wścieknę. Lekarz kazał brać Telfexo 180mg, na początku nie od razu pomogło, ale po dwóch dniach ulga była ogromna

1 2 3