Dodaj do ulubionych

Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct!

13.01.14, 23:44
Przedstawiam ofertę Liberty Direct na super tanie OC oraz pewne AC w 2014 roku. Ubiegły rok pokazał, że bardzo często najtańszą polisę oferowała właśnie ta firma ubezpieczeniowa.

Polecam super zniżki w Liberty Direct:

- 5% upustu za wykupienie polisy online (kalkulator www lub telefon),
- 5% w przypadku płatności kartą za polisę,
- 5% na kolejny samochód ubezpieczony w Liberty,
- 5% za zgłoszenie sprzedaży auta.

Dodatkowo:

- 50 zł na OC,
- 100 zł na AC.

W zamian za powołanie się na aktualny kod promocyjny Liberty Direct 2014: 75369166

Dokładne info o zniżkach: lepszeoc.pl/Kod-promocyjny-liberty-direct-dodatkowa-znizka

Liberty Direct ponadto wszystkim klientom w dniu urodzin oferuję - 10% na ubezpieczenie samochodu lub mieszkania.

Klienci Liberty Direct docenili wysoką jakość obsługi. Pokazują to m. in. ciągle zdobywane nagrody oraz certyfikaty, przyznawane w tym właśnie obszarze. Na szczególną uwagę zasługuję takie wyróżnienia, jak: "Godło Firma Przyjazna Klientowi", "Gwiazda Jakości Obsługi" oraz "Złoty Laur Konsumenta".
Obserwuj wątek
    • slavo831 Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 30.01.14, 15:38
      Tak, tylko nie wszyscy wiedzą, że po roku przy odnowieniu polisy dowalą taką cenę za OC że hej!
      Ja w pierwszym roku zapłaciłem 415zł a po roku powiedzieli mi, że jak chce na drugi rok odnowić to cena jest 1783zł lub 1696zł przy płatności kartą.
      A więc cena prawie 4,5 razy większa niż w pierwszym roku.
      Jak powiedziałem konsultantowi to mi powiedział, że taką mam teraz cenę i innej nie dostanę.
      Czyli dla nich wyjdzie średnia 1100zł na rok więc są do przodu, bo ilu klientów zapomni i polisa sama się przedłuży automatycznie za 1800zł ;-).
      Najlepsze jest to, że jak dam kalkulator i chcę kupić polisę na aktualnej zniżce teraz to wychodzi mi 382zł a oni powiedzieli, że JA mam zapłacić 1800zł i system mnie nie puści jak kupię przez kalkulator. ;-).

Wypowiadam umowę bo takiego ubezpieczyciela omijać szerokim łukiem.
      • aktywnie-pasywny Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 11.02.14, 17:47
        Odnawiam polisę już od 4 lat w Liberty Direct i nigdy nie spotkałem się z tym, żeby z roku na rok było drożej. Zawsze jest trochę taniej. Obecnie płacę w Liberty około 300 zł na rok za OC za silnik 1.9 - moim zdaniem jest to przyzwoita cena.
        • sdirect Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 12.02.14, 11:52

Każdy mówi żeby brać OC tam gdzie najtaniej. Owszem to prawda tylko mało kto zwraca uwagę że niektóre towarzystwa za szkodę zabierają 20% zniżki a inne tylko 10%.( oczywiście jeśli wcześniej miało się pełne zniżki gdy są niepełne wtedy nawet więcej nam odejmą ) warto zwrócić też uwagę na czy w pakiecie jest mini assistans, teraz większość typowo directów dodaje je w pakiecie do OC, a naprawdę warto dopłacić czasami 10-20zł i je mieć , przydaje się.
          Teraz najistotniejsze gdzie najtaniej? Wiadomo ciężko uogólnić bo to zależy od wieku, marki, szkodowości i itp . Ale jeśli mam już uogólniać to tak:
          Proama, MTU, Mbank- jeśli jesteś już bardzo doświadczonym kierowcą i posiadasz 60%zniżki
          YCD, Axa- najlepsze dla młodych ponieważ nie liczą zwyżki za wiek
          Link4- dają zniżki za doświadczenie nieudokumentowane ( czyli nie musisz posiadać historii ubezpieczenia),
          liberty, Axa, link4- jeśli współwłaścicielami jest młody niedoświadczony i starszy doświadczony( biorą pod uwagę kierowcę który ma największe zniżki)
          ogólnie jak by ktoś miał jakieś pytania lub chciał porównać towarzystwa zapraszam na www.sdirect.pl , gg 6840801 lub proszę dzwonić na 516-783-805
          pozdrawiam

• tanieoc Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 24.03.14, 16:10
            Oczywiście na realną cenę polisy OC wpływ ma spora ilość różnych czynników. Najbardziej znaczącym natomiast jest wybór odpowiedniego (w przypadku OC najtańszego) ubezpieczyciela. W tym obszarze moim zdaniem ciągle dominuję Liberty Direct. Najtańsze OC wraz z darmowym assistance cieszy się sporą popularnością. Wystarczy tylko spojrzeć na statystyki, dotyczące wzrostu ilości ubezpieczonych samochodów.
    • etapia Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 10.04.14, 09:24
      Ja znalazłem fajną porównywarkę ubezpieczeniową na stronie etapia.pl/kaluklator-oc/ polecam bo to działa.
    • ekspert_andrzej Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 15.04.14, 19:30
      Grono zadowolonych klientów rekomenduje gotowe wioski oraz obliczenia na stronie banki.finansefakty.pl/libertydirect/ chyba dosyć znani ubezpieczyciele
      • nerexo Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 22.05.14, 02:57
        Liberty Direct wcale nie jest najtańsze! Sprawdźcie sobie w rankingu: furora.tv/artykul/2939-ranking-polis-oc
        • aktywnie-pasywny Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 16.06.14, 11:36
          "Liberty Direct wcale nie jest najtańsze!" Moim zdaniem JEST - ale oczywiście cena polisy OC jest zależna od wielu czynników i dla części kierowców (w tym dla mnie) to własnie OC w Liberty Direct okazuje się najtańsze w 2014 roku.

Generalnie rankingi dotyczące najtańszego OC bardzo szybko się są przeterminowują. Wartości algorytmów odpowiadających za obliczenie wysokości składki zmieniają się dynamicznie w poszczególnych towarzystwach ubezpieczeniowych. Pewnie część osób zauważyła, że oferowana cena polisy OC w danym TU, wygenerowana np. tydzień temu różni się od tego co ten sam ubezpieczyciel oferuję dzisiaj. Ceny zmieniają się dynamicznie.

Nawet w porównywarkach ubezpieczeniowych nie ma tworzonych tego typu rankingów. Eksperci w tej dziedzinie wiedzą, że to nie ma żadnego sensu. Cenę polisy najlepiej porównać w momencie pojawienia się takiej potrzeby, czy w chwili zakupu polisy lub maksymalnie kilka dni wcześniej.
    • ppachu Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 04.07.14, 15:53
      Faktycznie jeżeli chodzi teraz o oc w liberty to jest ona niezła... Sam w tym roku ich wybrałem, ale wiadomo, że konkurencja też nie śpi i możemy sie spodziewać ich odpowiedzi, ja w związku z tym uważam, że po wybór ubezpieczenia najlepiej jest sie udać do przedstawiciela, który współpracuje z większością firm - wybierze nam wtedy to, co dla nas będzie najkorzystniejsze. Ja tak zrobilem i teraz place za caly rok tyle, co wczesniej za poł...
    • binek8 Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 05.10.14, 10:05
      Ja mimo wszystko byłabym najpierw za tym, aby sobie zestawić i porównać oferty, to nic nie kosztuje a przynajmniej można się przekonać czy faktycznie ta jest najlepsza, dla mnie osobiście nie. Można sprawdzić w porównywarce www.inseco.pl/ubezpieczenie-komunikacyjne jak dla mnie ta najlepsza. w kazdym razie warto sobie zestawic przed podjęciem decyzji, to nic nie kosztuje
    • etapia Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 24.10.14, 15:23
      Cena ubezpieczenia zależy od wielu czynników. W związku z tym niekoniecznie Liberty okaże się najtańsze dla osoby która mieszka np. w Warszawie. Osobiście polecam za każdym razem sprawdzić cenę w multiagencji ubezpieczeniowej jaką jest Etapia Ubezpieczenia więcej informacji na naszej stronie internetowej. etapia.pl Serdecznie zapraszamy
    • przegre Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 25.10.14, 13:09
      Często widzę reklamy tych kodów.
    • scarlet_x dobrze wiedzieć 31.10.14, 17:27
      A zastanawialiście się, jak ubezpieczyciel liczy to ubezpieczenie? Okazuje się, że jest od groma zmiennych. Sami zobaczcie: ipolisa.pl/Jak-ubezpieczyciel-wylicza-Twoje-OC,artykul,862/
    • maksi87 Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 04.11.14, 06:58
      Mi zawsze najtaniej liczyli w AXA a teraz rzeczywiście chyba to jest tańsze, ale co o nim sądzicie?
      • sssmichal Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 07.11.14, 13:19

Najtańsze OC dla młodych kierowców do 30 roku życia jest w YouCanDrive.pl (partner Ergo Hestia) - ceny zaczynają się od 250zł. Kwotę OC można również płacić w ratach.

Dodatkowo można jeszcze bardziej OBNIŻYĆ stawkę za OC podając KOD PROMOCYJNY przy zakupie ubezpieczenia.

Gdyby ktoś potrzebował kod podaje aktualne na 2014 rok:

5116E85561
        CD7C61792F
        19FC97DF68
        490E42095F
        4799C0732D
        A3877C37EC
        D19BDE920F
        772BDC6995
        A6656949CB
        FADA28B532
        764A28D717
        B5F7D75ECA

Jeżeli kody nie będą już działać, działające kody można zawsze znaleźć na stronie
        www.PromocyjneKody.pl
        • miczaw Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 27.11.15, 12:50
          Jeżeli mam samochód od trzech lat to czy mogę liczyć na uzyskanie jakieś sensownej zniżki? Opłaty związane z utrzymaniem samochodu są wyższe niż myślałam.
    • sa8882 Re: Najtańsze OC 2014 - Liberty Direct! 09.03.20, 03:47
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka