Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      afganistan

afganistan

(4 wyniki)
    • Ej, no nikt nie założył o tym wątku? To ja zakładam :) Może i hormony zalały mi mózg, ale jakoś się ucieszyłam tą malutką uratowaną kruszynką. Żeby tylko maleńka miała jakieś sensowne szanse na przyszłość... Może to i propaganda, ale jakoś tak, no wzruszyłam się - żołnierze podejrzewali bombę i śmierć, a znaleźli takie małe, biedne życie... Tylko jak pomyślę, co dalej, hmm to też mnie coś bierze za serce, i tym razem niekoniecznie roztkliwienie. Żeby malutkiej mimo wszystko się powiodł...
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8059617,Komorowski_po_RBN__Ostateczny_koniec_misji_w_Afganistanie.html komoruszek uczy sie od sasiadow zza oceanu :D obama tez w sprawie iraku obiecywal i co - i jajco :D ale nobla nawet dostal :D
    • (*) ...wiem , wiem, taka praca zaraz powiecie, ale przykre...
    • mój mąz zawsze interesował sie militariami. policja wojsko karabiny itd to jego pasja, jego zycie, niestety ze wzgledu na obecna trudna sytuacje w Polsce nie bardzo moze dostac sie do policji (a to by mi nawet pasowalo) zamiast tego wymyslil ze wstapi do wojska... mowi i mowi o tym, o wyjazdach do afganistanu przekonuje mnie tym ile ci zolnierze zarabiaja itd...a jak ja pomysle ze mialby wyjechac na tyle miesiecy gdzies gdzie codziennie gina ludzie, narazac sie na takie niebezpievczen...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się