afganistan

(3 wyniki)
  • Witajcie, już od bardzo dawna kusi mnie egzotyczna wyprawa do miejsc nie "zalanych" przez turystów i sztucznie przyszykowanych a nawet zbudowanych dla turystów typu Hurgada, Port el Kantoui itp. Mam już takich miejsc serdecznie dość. Chodzi mi konkretnie o kierunki dużo bardziej ekscytujące a nawet możnaby rzec ekstremalne i stosunkowo niebezpieczne jak np.Somalia, Irak czy właśnie Afganistan. Wiem, że zdecydowana większość osób po prostu nie odważyłaby się wyjechać w tamte strony z powodu s...
  • Ciągnie mnie do bardziej Afganistanu chociaż to hardcore. W cyklu "Bez Cenzury" w hbo leciał kiedyś "Z uśmiechem w strefę wojny". Powracający do życia Kabul, zniszczony i upokorzony przez wieloletnie konflikty i wojny to miejsce, które zapada w pamięć... Znajomi jadą pod koniec kwietnia do Tadżykistanu. Trudna decyzja. Finansowo też!
  • Zastanawiam się jak kształtuje sie sytuacja w Maroku.Tak czy owak jeśli za wycieczkę zapłaciłam już w lutym to pojechać muszę.Jesli ktos był teraz proszę o szybkaą wiadomość bo czasu już mam mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się