Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      aktualizacje

aktualizacje

(94 wyniki)
    • Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z wyszukiwarką w googlach i nie tylko. Poprostu nic nie chce wyszukiwać. Na allegro, netsprint także, nawet niektóre strony jak microsoftu nie działają. Znalazłem na forum że muszę zaktualizawać sp2 (którego posiadam) ale jest problem w tym że automatycznej aktualizacji nie mogę włączyć. Wyskakuje mi komunikat że centrum zabezpieczeń nie może zmienić ustawień, przekierowywuje mnie gdzie indziej abym ją włączyć i też lipa. Potrzebuję pilnie pomocy ...
    • od jakiegos czasu pojawia mi sie przy starcie systemu, ze mam nieaktualna baze wirusow NOD32. Gdy chce przeprowadzic reczna aktualizacje, pokazuje sie "Wesja Programu NOD32 jest aktualna. Aktualizacja nie jest wymagana". O co chodzi? Co mam zrobic, zeby ja uaktualnic? Mam NOD32 2.5... prosze o odpowiedz ;) pozdrawiam;)
    • Od wczoraj. Jest zarejestrowany (home edition) najświeższa wersja proga, wyskakuje błąd podczas automatycznej aktualizacji, ręcznie też nie można zrobić.
    • Mam komputer w domu bez dostępu do sieci. Jaki mogę program zainstalować, w którym mogę robić aktualizację wirusów NIE on-line?
    • Pómóżcie mi zaktualizować pakiet antyvirusowy pc-cillin 2002. Chcę uaktualnić silnik skanujący i plik z wzorcami wirusów jednak nie mogę znaleść silnika skanującego. Na stronie producenta napisane jest aby szukać silników skanujących pod tym adresem: www.trendmicro.com/download/engine.asp jednak ja nie widzę na tej stronie silnika do programu pc-cillin 2002. Gdy próbuję zaktualizować wzorce wirusów pojawia mi się komunikat: "Unable to initialize scan engine." Automatyczna akt...
    • Mam małe pytanko. Jeżeli po przeinstalowaniu systemu ściągne łatki przez update to czy muszę jeszcze na własną rękę czegoś szukać. Czy te wszystkie łatki a raczej linki:))) które są tutaj podawane są mi potrzebne??? A jeszcze co za wirus pokazuje okienko że usługa zdalne wywoływanie procedur musi być zakończona czy coś w tym stylu i zamyka wina w minutkę??? Bo już mi to wlazło :))) i jak się nazywa jego proces pozdrawiam
    • Microsoft opublikował nowe krytyczne poprawki zawarte w grudniowym biuletynie bezpieczeństwa: www.microsoft.com/poland/security/bulletin/200412_windows.mspx Polecam aktualizacje systemu, zwiera między innymi 5 krytycznych poprawek do XP z SP2.
    • Zainstalowalam Spybot 1.4 jednak mam problem z jego aktualizacja podczas aktualizacji wyskakuje mi informacja: Bład pobierania plików info aktualizacji Socket Error #10060 Connection timed out O co w tym chodzi? Zainstalowalam wczesniej SpywareBlaster moze powinnam go odinstalowac? Pomozcie bo nie wiem co robic
    • Już drugi raz w ciągu kilku dni wysunęła mi się w okolicach zegara szara planszka z napisem chyba linkowanym "już są dostępne aktualizacje". Nie ma napisu, co to jest. Plansza jest szara, napis granatowy, z lewej strony planszki coś jak trochę kanciasta zielona koniczyna. Z prawej strony na pasku mam Nortona, Skype'a i Microsoft Antispyware. Obawiam sie, że to jakiś podstęp i nie klikam. Zresztą ta plansza i tak dosć szybko znika. Nie sądzę, że to Firefox, bo nie ma tego znaku niby koni...
    • Windows 8,po aktualizacj programu Windows Defender nie mogę przeprowadzić pełego skanowania antywirusem ponieważ wyskakuje błąd 0x800106ba.Proszę o pomo. Czy jest to wina aktualizacji i problem sam zniknie po jakimś czasie czy muszę go recznie rozwiązać...czy macie podobny problem po dzisiajeszej aktualizacji?
    • mam wersję 2.13,czy są nowsze? mam sobie ściągnąć inna(jezeli tak to z której strony)? czy można to zaktualizować?ja nie wiem jak(check for update....i co dalej?)
    • Jak w temacie. Polecam uaktualnienie programu i przeskanowanie systemu.
    • wklej.org/id/617359/ Wirus z Facebooka?
    • Kochani pomóżcie! Wnuk na wyjezdzie a ja nie wiem co robić :).Mamy program Kaspersky.Od 5 dni po włączeniu komputera wyskakuje mi "chmurka" że "Program Kaspersky Anti-Virus jest zainstalowany ale jego stan jest nieznany".Kompletnie nie mam pojęcia co dalej robic aby nie łapać jakiś wirusów.Po tej pory miałam "domowego eksperta" i on nad tym czuwał.Boję sie aby coś nie złapać(jestem w tym temacie kompletnym laikiem).Czy ktoś mogłby mi pomóc :-) ?.Pozdrawiam.Babcia-fanka internetu:-).
    • Mam SpywareBlaster i SpywareGuard. SpywareBlaster darmowy trzeba aktualizowac samemu i to co jakiś czas robię. Natomiast SpywareGuard podobno aktualizuje się automatycznie. Dzisiaj jednak zajrzałam do niego i zobaczyłam coś, co mnie zaniepokoiło: 'Definition date: 1/22/04'. Czyli ze stycznia 2004? Próbowałam więc zaktualizować ręcznie, ale pojawił się tekst: 'No updates available. You have latest definitions'. Więc jak to jest? Czy ja coś źle rozumiem?
    • Nie mogę aktualizować bazy danych w moim Avast! Mam komunikat następujący: Informacje o bieżącej aktualizacji: Ostatni wykryty błąd: Klucz licencyjny dla tego produktu jest czasowo wyłączony. Całkowity czas: 6 s Co robić???
    • Proszę o pomoc. Objaw - spowolnienie pracy komputera. 2:30 min. okno logowania 2:40 min. pulpit 4:12 min. SUPERAntiSpyware oraz SSUPDATE.EXE 4:32 min. okno łączenia z Internetem 4:48 min. potwierdzenie uzyskania połączenia 5:30 min. ekran przeglądarki Przez następną minutę surfowanie jest dość wolne. Podobnie korzystanie np. z programów MS Office - dłużej się otwierają. Dopiero po upływie ok. 6 minut od włączenia komputera mogę zacząć korzystać z programów użytkowych. Później jes...
    • Witam serdecznie, Sprawdźcie proszę te logi. Logi z OTL'a: wklej.org/id/471566/ wklej.org/id/471567/
    • Czy ktoś wie dlaczego MKS Vir nieaktualizuje swoich programów. Mam abonament do połowy roku a ostatnia aktualizacja je z 9.01. (sic!). Ta poprzednia była przedświąteczna. Co oni tam robią? Słyszałam coś o przejęciu przez Arcavir, ale to chyba nie przeszkadza w aktualizacj programu. Jeżeli ktoś coś wie to proszę o wiadomość.
    • jest automatyczna,czy ja musze zrobic sama?jezeli tak to jak? jak sprawdzic,czy mam nowa wersję i czy musze mieć najnowsza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się