Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      aktualizacje

aktualizacje

(3 wyniki)
    • Witam. Czy import patchy do systemu, moze spowodować nadpisanie jakis rozwišzań klienckich? Czy może kto? nadmienić jak najlepiej przygotować się przed importem patchy do systemu? Jakie kroki poczynić lub o jakich krokach pamiętać aby aktualizacja systemu przyniosła jak najmniej nieoczekiwanych problemów. Pozdrawiam.
    • Mam problem. Skonfigurowałam dwa nowe obszary wyceny, aktywowałam dla starych składników (tr.AFBN), wykonało się bez blędów, ale jak się okazało nie do końca. W AW01N widać te obszary, w AS92 też, ale po wprowadzeniu/zmianie wartości w dowolnym obszarze dla składnika, który ma aktywne te nowe obszary nie można tego zapisać, pojawia się dokument ekspresowy "aktualizacja przerwana". Mnie wychodzi, że AFBN powinno dodać wpisy w tabeli ANEP, ew. one powinny się dodawać przy zmianie wa...
    • Witam, Pracuje w zespole Basis w sporej firmie od kilku miesiecy. Zaczely pojawiac sie bledy przy ruchach MM Update Terminated (w SM13 jest tego juz sporo) Od czego mógłym zacząc aby zgłębić problem, Za wszystkie sugestie z góry dziękuję, Pozdrawiam - Arek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się