Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      analityka medyczna

analityka medyczna

(9 wyników)
    • Mam pytanie do wszystkich ktorzy wiedza cos na ten temat słyszałem rózne opinie ze po analityce medycznej nie ma pracy dlatego nie wiem czy warto studiowac ten kierunek skoro później nie bedę mógł pracować w swoim zawodzie
    • dostalam sie na technologie zywnosci na sgggw w warszawie i we wroclawiu na uniwersytecie przyrodniczym oraz na analityke medyczna w poznaniu.teraz nie wiem na co sie zdecydowac.moze ktos mi doradzi ktory kierunek jest lepszy
    • czesc! Mam pytanka odnosnie kierunku studiow-- analityka medyczna 1. jak Wam sie studiuje- jest ciezko czy super ciezko?:) 2.Czy sa w programie tych studiow zajecia w prosektorium? Dzieki z gory za odp:):) Pozdro
    • Ehh jak wiem ze to glupie bo jeszcze sie nigdzie nie dostalam a juz panikuje ale ciagle mysle nad tym co bym chciala tak naprawde w zyciu robic... chcialabym studiowac cos po czym RACZEJ znajde prace... Jak myslicie co jest bardziej przyszlosciowe? Analitkow podobno za granicą szukają, a ochrona srodowiska odkad jestesmy w unii chyba tez bardzo wazna prawda? Prosze podpowiedzcie mi cos bo mi to juz jest chyba naprawde obojetne byle by cos z biologia i chemia (te przedmioty zdawala...
    • Znacie jakies ciekawe kierunki pod katem nauk farmaceutycznych?
    • Hej. Obecnie jestem w 2 klasie LO i zastanawiam się nad wyborem kierunku na studia. Jestem w klasie biologiczno-chemicznej z rozszerzonym językiem niemieckim, ponieważ zawsze lubiłam bardzo chemię i język niemiecki. Jakiś czas temu myślałam o farmacji, jednak mimo że mam dobre oceny z biologii, to nie chciałabym zdawać rozszerzonej biologii na maturze, wolę zdać rozszerzoną chemię i rozszerzony język niemiecki. I tutaj moje pytanie - jak można powiązać oby dwa te przedmioty idąc na stud...
    • Mam pytanko do osob które wybieraja sie na chemie na UJ albo które juz studiują chciałabym wiedzieć czy warto zrezygnowac z analityki medycznej na Śląskiej Akademii Medycznej kosztem studiowania chemii na UJ
    • czesc nie mam sie kogo poradzic wiec pisze na forum. nie wiem jaki zawód wiązałby się z tym co mnie interesuje.kręci mnie praca w labolatorium, badania, analizy,toksyny, wirusy, sekcje zwłok, genetyka. kocham biologię i chemię. myśle o medycynie sądowej lub kryminalistyce,wirusologii lub inżynierii genetycznej...moze wiecie jeszcze jakie zawody się z tym wiążą?? i jakie mają największe szanse na powodzenie w przyszłosci?? proszę poradźcie z góry dzięki
    • Witam wszystkich studentów i maturzystów:) Mam do Was pytanie typu: Który kierunek lepszy: Biotechnologia na PWr, czy Analityka Medyczna na AM?? Szanse nie wiem jakie mam - bo jeśli chodzi o PWr to nie zdawałam matmy(ale chemie tak). Może kierunki same za mnie zadecydują nie przyjmując mnie...,a wtedy może chemia.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się