analizy

(6 wyników)
  • proszę o analizę logów wklej.org/id/806260/ jakis wirus masowo rozsyła mi SPAM :(
  • Kliknąłem w plik przyniesiony na penie z uczelnianego, ogólnodostępnego kompa... Wiem, glupota, ale już nic nie zrobię. AVG wszczął parę alarmów, powywalał co nieco. dostaję na pocztę MNÓSTWO wiadomości o niedoręczeniu (od skanera AVG, poczta nie opuszcza chyba mojego kompa) więc to musi być ten wirus. Przeskanowałem skanerem MKS Online i Dr.Web CureIT, chyba wywalił. Może ktoś zerknąć na log z Hijacka i sprawdzić czy coś nie zostało? Bo te wiadomości ciągle przychodzą... wklej.org/id...
  • Mam jakegoś Trojana, ale niestety kiedy próbuję zeskanować on-line zamyka przeglądarkę. Zrobiłam hijacka,Ppdaję log>proszę o analizę, pomoc!CO robić? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 12:22:09, on 05-02-09 Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE ...
  • Witam, Mój problem polega na tym że procesor jedzie prawie na 100% za sprawą svchost.exe. Znalazłem programem hijackthis coś takiego: Startup: winesm32.exe. Nie udało mi się tego usunąć, dlatego wrzucam log z OTL: OTL.txt: www.wklej.org/id/295629/ Extras.txt: www.wklej.org/id/295636/ Nie wiem czy problemem jest tylko to co znalazł hijackthis. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuję :) Jeśli coś jeszcze potrzeba to zaraz dodam.
  • Witam od 2 dni mam problem z kompem tzn wiesza mi sie srednio raz dziennie co jest bardzo uciazliwe Jesli mozecie spojrzcie na tego loga i moze jakies uwagi z gory bardzo dziekuje Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:03:45, on 2005-09-15 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system3...
  • Pamiętajcie, że narzędzie na www.hijackthis.de do automatycznej analizy logów z HiJackThis to tylko wskaźnik, i wierzenie we wszystko co pokaże jest przynajmniej naiwnością. Pamiętajcie, że wklejając log HiJackThis wykazujecie poziom zabezpieczeń swojego komputera, a serwer obsługujący ten serwis z łatwością może zidentyfikować IP waszego komputera. Nie wiadomo, jakie intencje do końca mają autorzy. Wierze, że tylko chcą ułatwić życie wielu użytkownikom komputerów, ale może tak nie j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się