-
co myślicie o nowej organizacji tj Centra Analiz Kredytowych
Jak Wam sę to podoba. Czy ktoś wie jak będzie odbywał się obieg
dokumentów w ramach Centra. Jestem Analitykiem kredytów
mieszkaniowych i zastanawiam się jak szybko będą podejmowane decyzje
i czy nie wpłynie to na ilość udzielanych kredytów przez Oddziały
-
Witam serdecznie, bardzo proszę o informację, czy ktoś z Państwa pracuje bądź pracował w Centrum Analiz Kredytów Hipotecznych w Warszawie na ulicy Migdałowej. Czy jest to back office oddziału, czy część centrali banku, jaka panuje tam atmosfera pracy etc. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
-
witam,
otrzymałam ofertę pracy na analityka kredytowego, w centrum analiz w warszawie.
Prosiłabym wszystkich o wszelkie opinie na temat pracy w pko, atmosfery w
zespole, podejścia do pracowników i innych informacji które mogą mnie zaciekawić.
będę wdzięczna
pozdrawiam
-
Prezes przesłał pismo z prośba o poinformowanie pracowników, że :
"Zarząd Banku zapowiada przeprowadzenie kompleksowej analizy struktury wynagrodzeń w Banku ze szczególnym uwzględnieniem :
-wartościowania stanowisk pracy w banku
-porównania poziomu wynagrodzeń na poszczególnych stanowiskach na lokalnych rynkach pracy z poziomem wynagrodzeń w innych instytucjach sektora bankowo-finansowego na odpowiednich rynkach pracy.
Dopiero po tej analizie zostaną uruchomione środki finansowe na pod...
-
Czy ktoś może wie kiedy rusza CAK w Krakowie? Wszyscy milczą jak zaklęci. W oddziałach zlikwidowano etaty analityków. Analizy robią doradcy. Pani DYREKTOR oczywiśie już jest, nie wiem kim zarządza. Nic nie mozna się dowidzieć. ROD Kraków nie odbiera telefonów już od dawna, ożywia się tylko jak trzeba "pogonić" plany i dać reprymendę. PROSZĘ O JAKIEŚ INFO.