Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      analizy

analizy

(3 wyniki)
    • Witam Was, Kiedy wyświetlimy zlecenie produkcyjne w CO03 a następnie wybierzemy analizę kosztów zlecenia - pojawi się nam lista kosztów z podziałem na wydania materiałów / działania itd. To zestawienie kapitalnie nadaje się do analizy odchyleń na zleceniach. Jednak chciałbym miec takie samo zestawienie dla wielu zleceń. Moje pytanie: W której tabeli przechowywane są wartości z analizą kosztów na zleceniu. Podejrzewam, że zestawienie z CO03 nie jest oparte na dynamicznych w...
    • Cześć, Mam problem z pojawianiem się na fakturach stawek VAT 7%. Dzieje się tak na bardzo różnych produktach i nie za każdym razem. Problem jest w związku z tym trudny do znalezienia. Czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją?
    • Witam Chciałbym wyciągnąć z SAPa raporcik określający zapasy magazynowe z podziałem na kontrolerów MRP. Najprościej jest to osiągnąć transakcją MC.D jednak ta generuje fałszywy raport. Róznice w stosunku do stanu faktycznego wynikają z faktu, iż w sporej części materiałów zmieniono kontrolera MRP. Jak i co odświeżyć przed wygenerowaniem raportu, aby MC.D skorzystał z aktualnych powiązań indeks, kontroler MRP w danym zakładzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się