Forum Na emigracji POLKI W ANGLII
ZMIEŃ
      angola

angola

(2 wyniki)
    • Hej, witam wszystkich:) Jestem tu nowa, ale od razu zainteresowałam sie tym tematem:) Chcę dowiedzieć sie czegoś wiecej o życiu w UK, planuje tam jechać i być może zostać na stałe. Ale niestety w tych całych zmaganiach jestem sama ze sobą, żadnej porady z innej strony, żadnych doświadczeć wśród znajomych:( Być może tu, na tym forum ktoś zechce podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami, wskazówkami:) Odkąd sięgnę pamięcią, zawsze chciałam żyć w UK, wśród nowych ludzi, nowej atmosfery. I wiem...
    • Dzis, gdy bylam w pracy zabrano wlascicielka naszego mieszkania, starsza, samotna, osobe mieszkajaca za sciana, do szpitala. Widzial to moj maz. Nie wiem czy i ew jak powinnismy zareagowac. Wiem ze nikgo tu nie ma, jej syn z rodzina mieszka w Londynie, kontakt miala z nim sporadyczne. Nikt jej nie odwiedzal a ona sama bedac mocno schorowana prawie nigdzie nie wychodzila. My nie utrzymymujemy z nia blizszych kontaktow. Gdy bral ja ambulans podobno byla przytomna. mysle wiec ze byla w ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się