Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      animacja

animacja

(5 wyników)
    • Ja oczywiście jestem za Timem Burtonem, ale chciałbym waszego zdania wysłuchać. Ciekawy jestem, czy znajdą się amatorzy komerchy (Shrek).
    • Zastanawiam się, jak wielkich umiejętności wymaga stworzenie dość prostej witryny flashowej z niezbyt skomplikowanym AS, ale za to z grafiką z górnej półki. Za przykład mogę podać www.deutsche-bank-pbc.pl/zysk/gra.html Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, czy implementacja grafiki może kryć jakieś pułapki i haczyki, na co należy uważać? Z góry dzięki.
    • i30.tinypic.com/2jaxorc.jpg Praca moja, wykonana w GIMPie, dzisiaj zakończony ten jeden, mam pomysł na animację.
    • To moje grafiki robione jako grafika 3D, czyli każdy z tych obrazków mogę bez problemu animować (jak w filmie) lub oglądać z każdej strony: skocz.pl/MOJEGRAFIKI Podoba się wam ? Chociaż cokolwiek... :(
    • Kurcze no niby proste. W starych fotoszopach importowalo sie animowanego gifa do image ready. Jak obrobic animowango gifa w CS3? Przy imporcie dostaje komunikat, ze nic z tego nie bedzie i po ponownym zapisaniu utrace animacje. help

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się