Forum Komputery Tworzenie stron WWW
ZMIEŃ
      animacja

animacja

(7 wyników)
    • Jakie są parametry dla znacznika <marquee> ? no wiecie : szybkość, kolor :D A czy da się zrobić tak żeby po najechaniu na animowany tekst się on zatrzmał?
    • Witam !!! Problem polaga na tym - podczas przegladania stron widzę, że np. jak najade na jakiś wyraz to on się podkreśla albo zmienia kolor. Wiem ze to nie jest flash, ale jak to zrobić ??? :\ I to cały problem !!! Przepszczam że trzeba coś wpisać w head, ale co ??!!?? Byłbym niesamowicie wdzięczny gdy ktoś przesłał mi fajny link albo napisał tu coś co by mi pomogło... ;) mój e-mail bang555@vp.pl
    • Proszę o komentarze na temat mojej strony. Krytyka mile widziana - gdyż zamierzam wkrótce dalej nad nią popracować i poprawić. Adres: www.volrath.pl/
    • preloader(13)

Cześć, jestem zielona i znów chce Was pomęczyć;) bo naprawdę nie mogę nic na ten temat znaleźć. Jak mam dołaczyc preloader zrobiony we flashu do strony html. A konkretnie jak mam to zrobić, żeby przed załadowaniem strony html był flashowy preloader. We flashu robię to na zasadzie użycia dwóch scen, na jednej preloader na drugiej filmik, IF FRAME IS LOADED w akcji... ale jak się odwołać do strony na której się ten filmik znajduje? pozdrawiam
    • Zrobiłem prostą stronę we Flashu . Tak jak mi podpowiedzieli na tym forum użyłem tekstów z Lipsum.com .Proszę oceńcie ją i dajscie wskazówki. www.barteksulechow.yoyo.pl/strona3/
    • Stworzylem prostą animację we flash. Zapisałem ją i opublikowałem. Mam teraz 3 pliki - .swf , .fla , .html .Jka odtworze plik z końcówką fla to graficznie plik jest dobry (nie jest rozmazany ani kwadratowy)
    • hej.. mam problem ze zmiana napisu w animacji flash pobralem szablon mam wszystkie pliki do animacji .fla ale nie wiem jak zmienic w macromedia flash ten napis. Może mi ktos napisac lub zaoferowac pomoc typu ze wysle mu te logo i mi zmieni ?? <prosze>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się