Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      ateny

ateny

(10 wyników)
    • sprzedam 3 bilety lotnicze NORWEGIAN.AIR na trasie Warszawa - Ateny - Warszawa, wylot o 16.55 22maja powrót do Wawy 24maja o 23.00 23 maja Wielki Finał Champions League w Atenach - także okazja na przeżycie niezapomnianych emocji i zwiedzenie stolicy Grecji. cena:1100pln/osoba GG 2196436
    • No i dobrze, pogadamy po meczu w Atenach. Po raz kolejny widac jak bardzo w Europie lekcewazy sie polskie zespoly. Nawet kiedy wygramy to i tak wiekszosc uwaza, ze bylo to dzielo przypadku, albo, ze po prostu nasz przeciwnik nie mial tego czy tamtego (zazwyczaj slyszy sie o nierownym, albo mokrym boisku, slabej formie tego czy innego gracza itd.). Rzadko kiedy jakas gazeta spoza kraju przyzna, ze po prostu bylismy lepsi. Jasne, ich sytuacja nie jest wcale taka zla, dwie bramki potrafia ...
    • Lublin pozdrawia Ateny
    • Przed tym meczem trudno wskazywać faworytów. Tak wiele się mówiło przed Euro, w trakcie, a piłka (tudzież sędziowie) zaskakuje. Niech wygrają lepsi, a arbitrowie niech niczego nie przeoczą i sędziują obiektywnie
    • Viking Stavanger-Chelsea 4:2. Dla mnie to obciach dla Anglików. Nawet nie wiem skad jest ten Viking. Polacy wygrali wszystkie mecze. Przynajmniej Polonia pożegnała się z Pucharem z twarza. Co do Legii i Wisły chyba nikt nie ma watpliwości. Amica ledwo ledwo ale przeszła. Niezły wynik. Forza Polonia.
    • to sie achillesom udało kurna chata! polska do boju!
    • PILNIE !!! kupię bilet na finałowy mecz Ligi Mistrzów rozgrywany w tym roku w Atenach 23 maja
    • Bedzie ok CHYBA ...
    • Wygrany dwumecz, medal na ME i ATENY!!!!!!!!! BRAWO CHŁOPAKI!!!!!!!!!! BRAWO KLEJDINST!!!!!!
    • Na Anderlecht czy Besiktas nie moga trafic bo sa w tej samej co Wisla, dolnej czesci 16tu druzyn w 4tej rundzie. Nie wiem czy beda dzielic na podgrupki po 8 zespolow jak przy losowaniu 3 rundy. Wedle moich obliczen moga trafic na Lazio,Liverpool,Porto,Panathinaikos Ateny,Stutgard,AEK Ateny, Herthe albo Slavie lub PSG (ktore nie odpadnie - aktualnie Boavista a nie PSG przechodzi dalej, jeszcze 20 minut). Tylko zyczyc powodzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się