Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      biblioteki

biblioteki

(7 wyników)
    • W przyszłym tygodniu mam rozmowę w sprawie pracy w BN ciekawa jestem na jaką pensję można liczyć?
    • Czy ktoś z was pracuje możę w Bibliotece Narodowej. Mam możliwość pracy w tej instytyucji, jednka nie jest to praca związana z moim wykształceniem ani zainteresowaniami. Jednak ze względu na długie bezrobocie jest to dla mnie szansa, mam 25 lat i z drugiej strony jak pomyślę, że całe życie mam spędzić w Bibliotece Narodowej to jestem przerażony.
    • Szukam pracy w Bibliotece Warszawie. Mam 26 lat, 4-letni staż w Bibliotece Naukowej
    • MAM PROPOZYCJE PRACY BIBLIOTECE, ILE MOGE DOSTAĆ NA POCZĄTKU
    • Witam :) Czy ktoś może mi powiedziec jak dostać pracę w bibliotece? Marzę o takiej pracy. Może znajdzie się tu jakiś życzliwy człowiek, który wskaże mi drogę ;)
    • Bardzo potrzebuje danych o zarobkach z konca roku 1985 oraz 1986. Moze ktos wie gdzie takie dane znalezc? Chcialabym tez wiedziec ile kosztowal dolar w tych latach oraz srednio ile mogl kosztowac metr mieszkania w Warszawie? Z gory dziekuje za pomoc.
    • Mam propozycje pracy w dziale logistyki, to moja pierwsza praca po studiach i nie zwiazana z moim wyksztalceniem. Szukam informacji na temat: -zakres obowiazkow (tak "po naszemu") -jezyk obcy w jakim zakresie jest wykorzystywany -literatura na ten temat -jaka placa, za taka prace? -programy komputerowe. Sorry za nawal pytan ale chcialbym wiedziec cos wiecej na temat za co ewentualnie bral pieniadze, do czasu ewntualnego zatrudnienia mam prawie miesiac wiec bym mogl sie troche z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się