Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      biuro rachunkowe

biuro rachunkowe

(6 wyników)
    • Pracodawca chce, abym rozpoczął działalność gospodarczą i rozliczał się z nim za pomocą fakktury VAT. Dlatego szukam biura rachunkowego w Wawie, które chciałoby poprowadzić moją skromną księgowość poniżej stawki 200 zł miesięcznie. Czy ktoś z Was ma namiar na takie biuro? Cenię pracę księgowych, ale dla mnie jest to cena ciut za wysoka.
    • Czy ktoś z Was pracował w Extorze na Waliców w Warszawie? Z tego co wiem teraz przenieśli się na Włochy. Jaka panuje tam atmosfera, jakie zarobki?
    • Witam! Może ktoś ma informacje o PBR przy ul. Konduktorskiej 4? złożyłam tam swoje cv, po wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej na asystentkę księgowej usłyszałam, iż jest możliwość awansu, podwyżki..., ale na początek oferują wynagrodzenie 1000 zł. Proszę o informację n/t atmosfery w firmie, ewentualnych nadgodzinach i wynagrodzeniu. dziękuję
    • Proponuję, żeby osoby pracujące w księgowości też wypowiedziały się na temat swoich zarobków, bo mało tu na ten temat. Może w kolejności: stanowisko, staż, płaca brutto, dobrze byłoby też napisać czy biuro rachunkowe czy dział księgowości, bo to istotne. Ja zacznę: biuro rachunkowe, referent d/s księgowości, 7 lat (powinnam już mieć chyba zmienione stanowisko po tylu latach:), 2400 brutto
    • Mam pytanie ile zarabia księgowa, a ile pomoc księgowej lub osoba pracująca w biurze rachunkowym?
    • Jak myślicie na rynku Warszawskim co ma większą siłę przebicia jakiś dochód i utrzymanie się na rynku: 1. Biuro Rachunkowe 2. Zakład krawiecki-szycie na miarę + przeróbki wszelki. Cały czas zastanawiam sie na czym człowiek lepiej wyjdzie. Proszę o radę bo cały czas nie mam pracy a chciałabym coś własnego otworzyć i mam takie dwie możliwości.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się