Dodaj do ulubionych

biuro rachunkowe - tanie - kto zna?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:53
Pracodawca chce, abym rozpoczął działalność gospodarczą i rozliczał się z nim
za pomocą fakktury VAT.
Dlatego szukam biura rachunkowego w Wawie, które chciałoby poprowadzić moją
skromną księgowość poniżej stawki 200 zł miesięcznie. Czy ktoś z Was ma namiar
na takie biuro?
Cenię pracę księgowych, ale dla mnie jest to cena ciut za wysoka.
Obserwuj wątek
    • paolo10 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 15.03.06, 02:24
      Jestes smieszny!! kto zaczyna od 200 zl.
    • 00paula Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 15.03.06, 21:34
      Wystarczy, że pójdziesz do GUS. Tam przy wejściu dostaniesz "multum" ulotek z
      różnych biur rachunkowych. Większość poprowadzi ci księgowość za ok 150 zł.
      • Gość: beataaa Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 12:39
        albo sprawdź w ogólnopolskiej bazie biur rachunkowych :) biurarach.pl/
    • Gość: pj Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: 80.72.40.* 16.03.06, 07:34
      skontaktuj się tel.022644-86-93
      • Gość: xyz Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: 83.238.100.* 16.03.06, 11:14
        polecam 022 354 42 38, solidna firma, korzystalam z ich uslug, smialo polecam
        • Gość: aga Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 20:44
          polecam intergam@com.pl
          solidnie,tanio,
          Internet:
          tel.: 601-77-10-72, internet@intergam.com.pl
          Księgowość:
          tel.: 693-19-02-76, ksiegowosc@intergam.com.pl
      • Gość: Kriss2 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:28
        poszukaj DP Delta, tam jest oferta z ceną, otwiera nowe biuro na Sadybie,
        myślę, że oferta jest konkretna
    • maly_trol Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 17.03.06, 10:21
      a ja polecam siebie :) kontakt na maila
    • Gość: Gosia Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 10:00
      Reprezentuję biuro rachunkowe, ktore działa od kilkunastu lat na rynku
      Warszawskim, oferuje bardzo korzystne warunki a stały portfel zadowolonych
      klientów świadczy o tym, iż jestęmy bardzo solidni i rzetelni...

Gdyby byl Pan jeszcze zainteresowany, bardzo prosze o kontakt na maila:
      krukin@post.pl. Z prośbą o podanie telefonu, al z pewnością oddzwonię.
      pozdrawiam
      • Gość: Beata Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: 88.220.52.* 11.03.14, 15:16
        Witam, moja propozycja to 100zł + vat. Jeżeli byłby Pan/Pani zainteresowany, to proszę o kontakt mailowy: rachunkowe@mail.com. Pozdrawiam BK
    • Gość: Marc Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:13
      Polecam www.peter-green.com
    • Gość: woodz Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 20:52
      Zajrzyj sobie na stronę QualityDot i zobacz, czy te stawki ci odpowiadają. Moim zdaniem są konkurencyjne i nie musisz ty dowozić papierów, a to oni przyjeżdżają po nie do ciebie. Ale twoja decyzja.
      • minia40 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 13.06.13, 12:37
        Ja mam sprawdzone biuro rachunkowe w Wrocławiu. Nazywa się Biuro Rachunkowe DUET s.c. Oferta tu
    • Gość: Ewa Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.13, 22:39
      Witam,

ja też mam kilka faktur miesięcznie i mogę polecić biuro: www.kowap.pl. Właścicielka jest rzetelna i profesjonalna. Miałam kontrole z Urzędu Skarbowego z powodu zwrotu VAT i wszystko było w porządku. Cena przystępna, nie z kosmosu.

Ewa
    • Gość: santek Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 16:27
      A patrzyłeś na to co oferuje Quality Dot? Mają siedzibę na Środkowej w Warszawie. Ciekaw opcją jest to, że to oni przyjeżdżają po dokumenty do klienta,a nie klient musi jeździć do nich. Zawsze zostaje parę zł z paliwa czy listonosza.
      • Gość: Quarol Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.13, 14:49
        Qualitydot A to przypadkiem nie jest biuro wirtualne też:)? Bo cosik się mnie tak kojarzy.....Kumpel wiem, że tam z nimi współpracuje i jakoś nie narzeka.
    • 50karolina Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 17.08.13, 00:18
      Ja polecam Biuro Rachunkowe Ars Legis przy Warszawskiej 135 w Łomiankach. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych, potrafią wyprostować najbardziej zawiłe problemy urzędowe. Na co dzień rzetelni i pomocni. Moi znajomi którzy podjęli współpracę z tym biurem również są bardzo zadowoleni. Ceny mają stałe, płacisz ile chcesz.
      Naprawdę gorąco polecam.
      www.arslegis.com.pl
      Telefon: 22 300 34 34; 604 19 18 19
    • Gość: edyta Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 09:53
      polecam siebie kontakt 606756391
    • Gość: MG Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.150.146.193.internetia.net.pl 09.10.13, 20:04
      Witam,
      wcale nie trzeba szukać w Wawie.
      Nasze biuro obsługuje firmy z całej Polski za pomoca dostępu online.
      ceny tej usługi zaczynają się już od 50 zł/miesiąc a w zamian klient otrzymuje pełny dostęp do swoich finansów 24h/dobę.
      zachęcam do zerknięcia na nasza stronę:
      equilibrio.pl/
      • Gość: HJK Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 13:00
        Ja korzystam z usług biura księgowego Duet z Łodzi i potwierdzam opinię przedmówcy przy obecnym rozwoju technologii nie ma konieczności szukania biura księgowe w swoim mieście. Jeśli gdzie indziej jest taniej i lepiej. To dlaczego nie?
        • Gość: ujn Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.13, 09:01
          Korzystam z biura rachunkowego Duet z Łodzi, a nie mieszkam w tym mieście, więc potwierdzam tę regułę.
          • malinowamaba Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 22.05.14, 13:18
            Ja korzystam z usług www.profais.pl/ (początek działalności gospodarczej) i koszta mnie nie zjadają :)
        • malinowamaba Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 16.05.14, 12:24
          Ja natomiast korzystam z usług www.profais.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolony - pełen profesjonalizm, uczciwe podejście do klienta. Polecam z całego serca :)
      • zapytajksiegowego.pl Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 13.11.13, 15:56
        Jeśli jednak szukacie taniego biura księgowego właśnie w Warszawie, polecam Wiernego Księgowego: konsultacja.wiernyksiegowy.pl. Biuro specjalizuje się w obsłudze małych przedsiębiorstw i osób, które właśnie otwierają działalność gospodarczą.
    • Gość: berserk Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 14:27
      Może ksiegowosc-grodzisk.pl
    • Gość: Wanka Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 14:31
      Ja polecam biuro rachunkowe Buchalter, z którymi współpracuję już od jakiegoś czasu. Naprawdę dobrzy profesjonaliści. Sprawdźcie ich ofertę na buchalter.info/
      • Gość: marcin1205 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.13, 12:11
        Moją księgowość prowadzi biuro rachunkowe Duet z Łodzi. Ja praktycznie nie zaglądam do ksiąg rachunkowych, oni się wszystkim zajmują i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Co do ceny - można się z nimi dogadać.
    • Gość: Derbens Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 09:35
      Jeżeli chodzi o dobre i tanie biuro rachunkowe, to osobiście mogę polecić ci to:
      www.rachunkowosc-weryfikacja.com.pl/
    • Gość: Merlo Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 18:36
      Niedrogie i solidne biuro rachunkowe Goja. Wiem bo sam korzystam z ich usług już trzeci rok.
    • Gość: gość Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.pl 10.02.14, 15:19
      Rozliczaj się przez biuro rachunkowe online, a najlepiej darmowy program do faktur. Tak chyba będzie dla Ciebie najprościej, skoro to ma być własna jednoosobowa działalność gospodarcza. ifirma.pl oferuje darmowy program do faktur - możesz wystawiać tyle faktur, ile chcesz, właściwie każdego rodzaju faktury. A potem wysłać je pracodawcy albo e-mailem, albo pocztą. Wygodne.
      • Gość: xyz Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.14, 14:25
        ja nie ufam biurom online. Wole jednak aby to żywy człowiek się zajmował moimi papierami. Maszyna i program nie zawsze wszystko wychwycą. Wystarczy znaleźć dobre i tanie biuro i wtedy nie ma się problemu z rozliczaniem. Ja korzystam z biura rachunkowego agnes w łodzi już od kilkunastu miesięcy i do tej pory mnie nie zawiedli.
        • julek1415 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 14.03.14, 18:55
          to masz zupelnie tak jak ja. Wole swoje rozliczenia itp. powierzyc ludziom niz jakiemus programowi. Tez korzystam z biura agnes bo polecil mi znajomy. Mialem rozne 'przygody' z biurami rachunkowymi i wreszcie trafilem na rzetelnego ksiegowego
        • Gość: Robert2334 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.30.97.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.14, 12:42
          Ja za namową znajomego przeniosłem się do www.intaxia.pl i jestem w szoku. Nie muszę w końcu chodzić do skarbowego, płacę stałą miesięczną opłatę i nie interesują mnie te wszystkie papiery. Mam powiadomienia sms lub mailem o podatkach, nie dopłacam za te miesięczne papiery, ani za rozliczenie roczne. Same odbierają moje faktury. Naprawde polecam.
    • Gość: robumar Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.sileman.net.pl 13.02.14, 21:51
      Wypełnij ankietę zamieszczoną w serwisie biur rachunkowych www.biurarach.pl
      Możesz zaznaczyć, że interesują Cie tylko oferty do 200 zł.
      Spróbuj, w ciągu kilku minut otrzymasz odpowiedzi
    • Gość: Anna Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.14, 11:20
      Witam
      Prowadzę Biuro Rachunkowe w Pruszkowie.
      Odbierałabym raz w miesiącu dokumenty od Pana/Pani
      Koszt prowadzenia księgowości to około 170 zł netto.
      W razie zainteresowania proszę o kontakt Anna 882-88-684
      • czarnoabialy28 Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? 10.04.14, 09:53
        jak najbardziej polecam biuro rachunkowe
        novaksiegowosc.pl/kontakt.html - jezeli chodzi i cene usług wszystko jest wyszczególnione , ewentualnie można się dogadać co do ceny. pozdrawiam
    • Gość: Remigiusz Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.04.14, 21:13
      polecam Consilia na Jana Kazimierza,
      solidnie i ceny też ok.
    • Gość: KarolinaChamska Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.14, 14:44
      witam, ja z kolei od lat bezprezrtwy
      korzystam z biura czysteksiegi.com.pl/kadry-i-place/. Powiem krótko - nie spóźniają się, nie muszę płacić im słono za usługi i zawsze dotrzymują terminów. A dla mnie to bardzo ważne.
      • Gość: jurek Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.14, 06:36
        ja podobnie jestem wierny od kilku lat jednej kancelarii rachunkowej - saldo i nie zamierzam jej zmienic na zadna inna. Sa solidni i maja atrakcyjne stawki, no i do tego zawsze pomocni
    • Gość: taxout.pl Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.mm.pl 14.04.14, 20:17
      Zapraszam do naszego warszawskiego oddziału na ul. Obrzeżnej 5, niedaleko Galerii Mokotów

Oddział świeżo otwary, klientów jeszcze niewielu - jest czas żeby pogadać z klientem, stawka może nie będzie niższa niż 200 ale stoi za tym jakość.

Zapraszam do kontaktu pod adresem mailowym : warszawa@taxout.pl
      • Gość: amanda Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 12:20
        Ja od niedawna korzystam z usług www.bkliczydlo.pl/ i jak na razie jestem zadowolona, stały kontakt z opiekunem – korzystałam zarówno z usług księgowej i jak doradztw rachunkowo –finansowych – sprawdzili się,dlatego zostałam u nich i korzystam nadal z ich oferty :)
    • Gość: księgowa Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.rev.snt.net.pl 12.05.14, 13:15
      Witam, ja polecam nasze biuro rachunkowe DomData Re. Nasze atuty:
      - lokalizacja w ścisłym centrum Warszawy,
      - współpraca z doradcą podatkowym oraz biegłym rewidentem,
      - każdy z naszych księgowych ma pod opieką do 10 klientów, dzięki czemu każdy z klientów jest "dopieszczony",
      - niskie ceny,
      Zapraszam do kontaktu : biuro.warszawa@domdata.com lub pod nr telefonu 22-502-31-29, 502-185-316.
    • Gość: netax.net.pl Re: biuro rachunkowe - tanie - kto zna? IP: *.centertel.pl 15.05.14, 15:33
      Prowadzę biuro rachunkowe w Warszawie. Dostosowałam świadczenie swoich usług do klientów, których mam z całej Polski. Biuro on-line jest jedną z najlepszych i najszybszych dróg komunikacji pomiędzy firmą a księgową. Zapraszam do współpracy ! www.netax.net.pl
      tel. 782 506 106
      biuro@netax.net.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka