biurze

(3 wyniki)
  • Jak wszystkim wiadomo obecne zakończenie wdrożeń ZSI spowodowało zmniejszenie zatrudnienia w Banku a co za tym idzie w pierwszej kolejności zwolnienia w CRB (czyli ludzi z jednostek zamiejscowych pracujących w WRR).Sytuacja już dzisiajnie dziwi nikogo gdyby nie oszukańczy sposób w jakich firma pozbywa się owych pracowników. Otóż, długoletnich pracowników CRB zastrasza się i zmusza do złożenia wypowiedzenia choć powodem zwolnienia jest likwidacja biura i likwidacja etatu! Mam nadziej...
  • Chcą nas wqrwić? Za jedną kanapę można pewnie wyposażyć mój oddział w nowe krzesła dla pracowników. Rozumiem prestiż, ale to co zrobili, to już przesada. Łatwo się rozrzuca pieniądze, nasze pieniądze, przez nas z trudem wypracowane. A realia jakie? Podwyżki nie ma, premi nie ma, PIT coraz mniejszy ale za to plany większe i zysk banku z kwartału na kwartał większy. Ktoś za to kiedyś, mam nadzieję, beknie. Bez końca tak się nie da...
  • WAPIR(4)

czy to prawda ,ze po wdrożeniu ZSI czynnosci administratora produktów bedą przekazane do CRB ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się