sarenka552 18.06.15, 15:50 Czy będzie wypłata dywidendy w PKO BP? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkoman01 Re: Dywidenda 18.06.15, 20:28 Oczywiście, że będzie. Bank co kwartał podwyższa plany nie dając podwyżek, a od następnego kwartału zmienia zasady premiowania pracowników, oczywiście z korzyścią dla akcjonariuszy tak więc dywidenda będzie sowita ;) Odpowiedz Link
pkoman01 Re: Dywidenda 22.06.15, 00:13 Ty sobie jaja robisz czy tak na serio pytasz ? Widzę nie zrozumiałaś sarkazmu w moim poprzednim poście, a zadając takie pytania widzę, że i o giełdzie nie masz pojęcia. Dywidenda to jak dobrze pójdzie to będzie między 5%, a może z 8% obecnej ceny akcji i to wszystko. Do książek !!! Odpowiedz Link
sarenka552 Re: Dywidenda 22.06.15, 11:18 BARDZO DODRZE CIĘ ZROZUMIAŁAM. UMIĘ CZYTAĆ. ZROBIŁAM SOBIE JAJA Z CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pkoman01 Re: Dywidenda 22.06.15, 16:44 Jakoś mi się nie wydaje, a na przyszłość jak żartujesz to używaj emotikonek. Pozdrawiam Sarenko z Doliny Roztoki :) Odpowiedz Link
sarenka552 Re: Dywidenda 03.07.15, 21:01 Może być tak samo jak w 2015r. Nic. Pozdrawiam Odpowiedz Link