bristol

(3 wyniki)
  • Czy wiecie może gdzie, w Poznaniu, ewentualnie przez net, można zakupic wazoniki? Ale takie które dopiero można zdekupażować;) tzn najlepiej żeby były matowe, nie pokryte żadnym lakierem, takie surowe. Wszędzie tylko różne pudełka i skrzynki, ale wazoników nie widzę. I drugie pytanie dotyczące czarnego bristolu. Kupiłam ostatnio pakiet 20 sztuk kolorowego bristolu, w tym pakiecie są niestety 3 czarne arkusze. Nie mam pojęcia do czego to wykorzystac, zrobiłam kilka kartek kondolen...
  • hejka! Bardzo podobaja mi się wasze scrapy. Chciałabym zrobic podobne na rocznicę slubu moich rodziców i potrzebuje chyba najważniejsza rzecz czyli karton. Ozdobą bowiem może być wszystko, czyli na pewno zdjęcia i inne tasiemki, naklejki, kwiatki itp. Jednakże odnośnie tego kartonu. Przeczytałam u was ze mozna go kupic w sklepie na ul krakowskiej (chodzi o Poznań). Byłam w tym sklepie i nie wiem czy to na pewno dobry adres? Kartka wielkości a4 jest za 2 - 3 zł! Czy to naprawde ...
  • Witajcie mam już pomysł zrobienia albumu -księgi dla dziecka zresztą podpatrzyłam to na stronach polecanych przez forumowiczów mam tylko pytanie gdzie można kupić taki twardy bristol na strony tej księgi myślałam że papier techniczny się nada ale jest za wiotki. Proszę pomóżcie moja córcia ma 1,5 roku a ja jeszcze nie zebrałam się do zrobienia albumu dzięki z góry monia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się