bristol

(4 wyniki)
  • witajcie, czy sa tu osoby,ktore mieszkaja w Bristolu,ktore moglyby podsunac pomysl,jak znalezc pokoj lub mieszkanie w tym miescie. Bede wdzieczna za odzew marta+Vinio+styczniak
  • Witam. Juz 2 tygodnie mijaja odkad dojechalam z 2,5 letnim synkiem do meza do Bristolu.Czy sa w tym miescie organizowane jakies spotkania Polek z maluszkami, czy jest nas Mam Polek duzo?Kazdy dzien dla mnie jest wlasciwie taki sam, maz pracuje na zmiana, do centrum mam spory kawalek.Moze jest jakas Mamuska ktora mialaby ochote na spotkanie z nami. Pozdrawiamy Sylwia i Hubi (24.09.2003) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=36107191&a=36359072
  • Czesc ,w ta niedziele,jade z mezem (on tam pracuje na miesiac)do miasta Bristol;ciekawa jestem jak tam jest i czy nie bede sie nudzic bo jak nie to moge zostac dluzej,czy ktos zna to miasto,sa tam jacys rodacy???:-)dzieki,Ewa
  • Mojemu 6 letniemu synkowi wypadla plomba, szukam dentysty - prywatnie trzeba czekac ponad 1,5 mies.,szukam w miastach - W GLOUSTER, CHELTENHAM, EVESHAM, TEKESBURY, BRISTOL, gdziekolwiek, najlepiej na ubezpieczenie NSH, PILNIE!!!, bardzo prosze o namiary i ewentualny telefon, dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się