brutalny

(4 wyniki)
  • To jest odpowiedz na pytanie, jak zalozyc bardzo dlugi temat i zeby wszyscy sie wpisali . No to do pior !!
  • Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą: - Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła ...
  • Spotyka się dwóch sąsiadów. Jeden mówi do drugiego: - Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to? - No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszędzie, nie wiem już co mam robić. Może ty byś coś poradził? - Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach. - No i jak? - pyta pomysłodawca. - O człowieku, rewelacja! Jak kocisko rozpędziło się w przedpokoju, to do lodówki j...
  • Pomóżcie! W nowej reklamie Plusa, Mumio prezentuje taki oto skeczyk z pokazywaniem gestem liczby 8 (8 groszy). Na końcu spłoszona panienka pyta: "No, tak ale czy to nie jest takie zbyt [...]?" No i właśnie o to [...] się rozchodzi. Jestem już na granicy kłótni małżeńskiej ;-) Ja jestem muzykiem i nie mam powodów wątpić, że dobrze słyszę. Żona śpiewa i też słyszy dobrze. Nie chcę Wam nic sugerować, więc tylko pytam. Jakie słowo pada na końcu???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się