Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      brutalny

brutalny

(3 wyniki)
    • 1. CZY LUBICIE?? JESLI TAK DLACZEGO JESLI NIE TEZ. 2. CZY UZYWACIE WYZWISK?? JASLI TAK TO JAKICH? BO JA BYM CHCIALA SPROBOWAC ALE NIE WIEM JAK FACET ZAREAGUJE NA TA PROPOZYCJE I Z JAKIM BRUTALNYM TEKSTEM WYJECHAC?
    • Bo ja lubię jak mój facet ma nade mną przewagę, czasem bierze mnie siłą, ciągnie delikatnie za włosy, gryzie, rozkazuje, ale to wszystko w granicach rozsądku oczywiście, wtedy czuję się tak, jakbym całkowicie mu podlegała. A wy jak lubicie? bardziej delikatnie czy też z odrobiną adrenalinki i brutalności?? acha, wyzywaczom z góry dziękuję !
    • Jestem od pięciu lat mężatką. Nasze życie seksualne jestw miarę udane, raczej stonowane,bez większych emocji ale też nie nudne. Problemem jest to, że od pewnego czasu marzę, śnię o tym, że kocham się z bardzo władczym, wręcz brutalnym mężczyzną. Przyznałam się mężowi, ale on mówi,że nie jest w stanie być w stosunku do mnie ani trochę stanowczy. Ta fantazja mnie opętała. Jadę autobusem i patrzę na męskie dłonie, im większe i bardziej zwierzęce, tym bardziej wilgotna się robię. Ostat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się