brutalny

(3 wyniki)
  • Do 34 tygodnia nie wiedzieliśmy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka...nie ukrywam że chcieliśmy dziewczynkę i tak jakoś wszyscy mi wmawiali że tak będzie choć od początku miałam przeczucie że to syn ;) ale w końcu już uwierzyłam że może jednak będzie córeczka. Dzisiaj moje złudzenia zostały rozwiane....wyrok: SYN wiem wiem że ważne że zdrowy, że wszystko w porządku, a jednak jakoś mi smutno... nie wyobrażam sobie życia 3+1, do tego nawet kot samiec !!!!!
  • Dziewczyny, Mam pytanko: czy ktoras z Was byla 'doglebnie' badana pod sam koniec ciazy?? Mi lekarz zapowiedzial, ze za tydzien badanie bedzie nieprzyjemne, ze celowo podrazni szyjke macicy, zeby pobudzic ja do skurczow, ze moze bolec, itp. Dodam, ze absolutnie nie ma u mnie wskazan do wywolania porodu, to lekarz sie uparl, ze ze wzgledu na moja tarczyce powinnam urodzic przed 40 tc (oczywiscie jest ginekologiem-poloznikiem a nie endokrynologiem). Konsultowalam to z moja endokryno...
  • PRZED chwilom przyszłam od lekarza jestem w 38 tygodniu ciąży miałam badanie i pojawiła sie na bieliznie krew nie wiem co mam robic czy to moze czop sie juz odrywa . Lekarz powiedział ze lada dzien moge urodzic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się