Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      ceramika

ceramika

(12 wyniki)
    • Czy ktoś kładł glazure ceramika color. Są dostepne w obi. Chcę kupić,ale nie wiem czy jakośc jest dobra.
    • Wszystkim klientom i nie tylko zdrowych pogodnych świąt szyczy firma Ceramika plus
    • Jezeli ktos wie,dotykal,uzytkuje to prosze o podzielenie sie wiedza.Zamierzam kupic umywalke z dolomitu ale nie wiem jak sie to sprawuje w uzytkowaniu,jak wyglada na zywo.
    • Czy ktoś ma jakieś złe doświadczenia z ceramiką sanitarną firmy Sanitec Koło?
    • Witam Poszukuje informacji i opini o ceramice firmy "Pilch" z Jasienicy. Spodobał mi się jeden z wzorów, a że firma do najbardziej znanych nie należy to chciałbym wiedzić coś wiecej niż mówi sprzedawca. Pozdrawiam Piotr
    • Jaka jest wasza opinia na temat ich produków?? Na ich stronie znalazłam ciekawe wzory ale ważna jest dla mnie jakośc. Czy mozecie polecić jakieś inne firmy. Prosze o pomoc dzieki :)
    • Proszę o opinie użytkowników.
    • czy ktoś ma doświadczenia? na forum muratora roca ma bardzo złe opinie ...
    • Potrzebuję rady odnośnie paneli podłogowych. Czy wogóle warto je zakładać w mieszkaniu? Słyszałam, że są dużo mniej trwałe od np. parkietu. Z drugiej strony łatwiej je położyć i dbać o nie. Pomóżcie! Jeżeli uważacie że panele są ok to z jakiego drewna są najlepsze.
    • latem rozpoczynam budowe domu. bylem zdecydowany na budowe domu z porothermu 44p+w ze sciana jednowarstwowa (czyli grubosc 44cm + tynk), ale pare osob wzbudzilo co do tego moje watpliwosci. podobno rzeczywiscie jest to bardzo cieply i ekologiczny material, ale wyjatkowo delikatny. czy to prawda, ze pozniej nie da sie zamontowac zadnego kolka w scianie, czy wkuc jakiejs rury, bo wszystko sie sypie? jak wam sie mieszka w takim domu? pare osob namawia mnie na zamiane technologii na ...
    • Mamy dylemat... zastanawiamy się między dwoma materiałami na ściany, a mianowicie Ytong'iem 36,5 cm a Porotherm'em (cegłą nie wymagającą docieplenia)... Co należy wybrać jeśli brac pod uwagę wszystkie aspekty cenowe i pozniejsze eksploatacyjne...?
    • czy ktoś mógłby napisać jak to jest z tymi domami zbudowanymi z porothermu? jak grubość pustaka wystarczy żeby było ciepło bez dodatkowego ocieplania sciany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się