chrapanie

(6 wyników)
  • tragedia-każda noc to koszmar-chodzę niewyspana! Z jednej strony mój chłop chrapie jak najęty a za ścianą-PIES!!!!!!!! Ten to pod ręką ale psa musze chodzic i szturchać! Na serio-ja cierpię!Juz parę nocy zarwałam-bo jak mnie cos wybudzi z półsnu to potem masakra,zebym zasnęła.Może macie jakieś sposoby? Tylko nie piłeczki do tenisa:)
  • Jak juz napisałam w temacie moim koszmarem jest chrpanie. Na kazdym wyjeździe słysze od kolezananek z pokoju że strasznie chrapie co jest dla mnie żenujace i powoli juz dośc męczące. Dlatego zwracam sie z prośba do was, czy macie jakies metody aby temu SKUTECZNIE zaradzic? Słyszałam o nowym środku: SNOREEZE- czy ktos próbował czy skutkuje? prosze o pomoc bo zbliżaja sie różne wyjazdy i chciałabym pozbyc sie w koncu tego stresu :) dzięki za pomoc :)
  • Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiś sprawdzony sposób na chrapaczy?? Szturchanie, budzenia, spanie na boku, gwizdanie już przerabiałam może coś bardziej skutecznego??Będę bardzo wdzięczna.
  • Prosze o pomoc. Zamierzam z mężem isc do lekarza. Jego chrapanie niestety czasami mnie rozbudza, spie twardym snem zazwyczaj, ale jak sie juz obudze to jest strasznie trudno mi zasnąć. Moze znacie swoją drogą domowe sposoby na złagodzenie chrapania. Do jakiego lekarza powinniśmy się udać. Wydaje mi sie ze do laryngologa, ale nie wiem czy dobrze mysle? Z góry dziekuje za pomoc. E.
  • moj mezczyzna chrapie, chrapie strasznie koszmarnie glosno,nie moge z nim wytrzymac,i choc uwielbiam z nim spac juz dwa razy spalam na kanapie w salonie..On tego nie slyszy, nie jest to dla niego problem, mowi ze przesadzam HELP czy ktoras z was tez miala taki problem?? co robic?? Przyczyna problemu jest krzywa przegroda nosowa
  • moj ( przyszly) niestety tak to jest istny koszmar! ja przewaznie ide spac pozniej niz on i po prostu tak sie mecze z zasnieciem. nie moga budzenie i upominanie bo to tylko chwilunia spokoju. macie moze jakies dobre sposoby na ta przypadlosc?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się