lacido 11.09.06, 23:57 Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiś sprawdzony sposób na chrapaczy?? Szturchanie, budzenia, spanie na boku, gwizdanie już przerabiałam może coś bardziej skutecznego??Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: chrapanie 12.09.06, 05:44 Nie wiem czy dostepne w Polsce, ale najlepsze na swiecie. Polecam. Sprawdzone na najwiekszym chrapaczu. Super rowniez przy zatkanym nosie w zwiazku z przeziebieniem, etc. www.breatheright.com/products/nasal_strips.asp Polecam Mia Odpowiedz Link Zgłoś
pola1982 Re: chrapanie 12.09.06, 08:27 A ptałaś w aptece? Są takie kople "datong", czy "dantong", nie pamiętam dokładnie. Ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pola1982 Re: chrapanie 12.09.06, 08:27 A i nawilżaj powietrze w pokoju wieczorem. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: chrapanie 12.09.06, 09:06 Tak. Należy chrapacza wysłać do lekarza, żeby sprawdzić dlaczego chrapie. Może to coś z sercem, problem laryngologiczny, krzywa przegroda, może sto innych przyczyn. Zaczęłabym właśnie od tego a nie od kropelek. Odpowiedz Link Zgłoś
ule1 Re: chrapanie 12.09.06, 12:21 Mój mąż przeraźliwie chrapał do czasu kiedy kupiliśmy datong w aptece. To środek ziołowy i chrapanie nocne ustało . Przed snem zapuszcza się do nosa i po krzyku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś