Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      czekaj

czekaj

(5 wyników)
    • chcę kupić dobry towar więc czekam na wszelkie propozycje dojadę wszędzie gdzie jest towar który spełni moje oczekiwania proszę dzwonić 515 259 623
    • Witam wszystkich , otwarcie hurtowni się troche przesuwa ( szykuje dla Was moi mili extra towar ) oficjalnie otwieram sprzedaż 01.07.06 o godz 8.00 i kończe o godz 16.00 Te godziny funkcjonowania beda stale od poniedzialku do piatku , w nastepne soboty (oprocz 01.07 ) czynne bedzie do 14.00 Towar bedzie na wieszakach w cenie 10 zł/kg , do Waszej dyspozycji bedzie ok 10 ton towaru w ciagłej sprzedaży - jeżeli bedziecie chcieli kupować Jeżeli macie jakies pytania prosze o telefony (6681...
    • Witam! Posiadam odziez,ktora nie powstydzi sie najlepszy butik wybieralam ja dla siebie na otwarcie sklepu w Poznaniu ale plany sie zmienily i zostaje jeszcze w Anglii moge go odsprzeac czekam na propozycje
    • Poszukuję dostawcy doskonałych ciuszków damskich w przystępnych cenach (20-30zł/kg) Jakieś creamy i super sorty, najlepiej, żebym sama mogła wybierać (chociaz niekoniecznie). Tylko damsko -młodzieżowe. Nie ukrywam, że wolałabym robić niewielkie zakupy - do 10kg, ale za to stałe i mieć pewność, że będę zadowolona. Najlepiej Warszawa, ale może mnie czymś skusisz. Pozdrawiam i czekam na pomocną duszyczkę :)
    • 1.gdzie pozbywacie sie czysciwa? 2. Ile meisiecznie zarabiacie na sklepie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się