czekaj

(3 wyniki)
  • Taki post znalazłem na onecie Mam nadzieję, że autor nie ma nic przeciwko zacytowaniu Oto kilka dobrych RAD dla inwestujących w AKCJE i FUNDUSZE. Oto kilka dobrych rad dla inwestora myślącego. Są one aktualne przy wczorajszym, dzisiejszym i jutrzejszym stanie koniunktury. Odmienna opinia od reszty analityków wynika z tego, że mam rzeczywiście odmienną wizje ale także z odwagi zajęcia innego stanowiska, wbrew reszcie. Takie stanowisko jest wysoce dyskomfortowe ponieważ w przypadku ...
  • Czy warto jeszcze przez jakiś czas trzymać pieniądze w funduszach akcyjnych? Czy czekać do korekty? Czy na akcyjnych będzie można w tym roku zarobić? Czy przewidujecie korektę (jeśli tak to kiedy) czy też spadki przeistoczą się w dłuższą korektę na giełdzie? Jakich spadków można się spodziewać? Za wszelką pomoc/odpowiedź dziękuję.
  • Tak się żle złożyło,iż w połowie lutego zakupiłam fundusze akcji i zrównoważone,które w tej chwili lecą na łeb na szyję.Jestem już 2000 do tyłu. Czekać czy sprzedać jednostki? Czy coś z tego będzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się