czekaj

(11 wyników)
  • Wysłałem wiadomość 31.10. Rozumiem, że święta, ale dziś jest 4.11 i nadal nie otrzymałem odpowiedzi. Sprawa jest ważna dla mnie, bo dotyczy nieuczciwej Sprzedającej. Czy za każdym razem muszę przesyłać wiadomość ze strony Allegro, czy wystarczy, że napiszę na adres, z którego otrzymałem wiadomość zwrotną o otrzymaniu maila? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
  • witam,otóż pod koniec lipca wylicytowałam na allegro torbę.sprzedający wysłał przesyłkę z UK 1 sierpnia.dzisiaj mamy już 20 sierpnia a torebki ani widu ani słychu.paczka była zwykła, nie priorytet,ale byłam zapewniona że w ciągu 7 dni roboczych dojdzie.wiem, że termin siedmiu dni w wypadku "kochanej" poczty polskiej to raczej fikcja,ale 21 dni to już przesada.podejrzewam,że paczka zaginęła.czy jest jakaś możliwość żeby sprawdzić gdzie ewentualnie mogła się zawieruszyć, tzn.czy n...
  • znowu jakaś awaria? Udaje mi sie zalogowac, ale przy przechodzeniu miedzy zakladkami wciaz ten komunikat. Aukcje, ktore skonczyly mi sie wczoraj ok. godz. 23, nadal sa widoczne w zakladce "sprzedaje". Wprawdzie ze statusem "zakonczona", ale nie da sie ich ponownie wystawic. Ile trwa odswiezanie karty uzytkownika?
  • mam pytanie czy podawanie na przesyłkach zakupionych na allegro- paczkach czy tez listach- loginu allegrowiczów jest zgodne z prawem?? Czasami listonosz zostawia moje przesylki u sąsiadow. Z sasiadami dobrze zyję ale nie chcę zeby znali moj login z allegro. Czy w obliczu ustawy o ochronie danych osobowych podawanie loginu jest zgodne z prawem?
  • Mam problem z serwisem allegro!!!!!! Zostało mi zablokowane konto z powodu zmiany danych dotyczących adresu zamieszkania ( zmieniłam meldunek i imię odbiorcy) Czekam na odpowiedz ponad 8 dni!!!! W mailu od allegro po zablokowaniu konta dostałam ze powinnam czekać na odp do 72 godz!!! I co? Zero reakcji!!!! Mam zablokowane konto, moje komentarze są podejrzewam stracone!!!! dzwoniłam do centrali -zero pomocy. I co mam zrobić? Nieskazitelne allegro olało mnie. czy ktos miał podobny problem...
  • Zawieszono mnie za ostrzeżenia.... Nie w tym rzecz. Może ktoś mi odpowie, jak człowiekowi, o co w tym chodzi. To, co mnie gnębi, zaznaczyłem *** 1. Z trzech jeden to próba wyłudzenia zwrotu prowizji, choć pieniądze przelane (dowody mam), a towar do mnie dotarł... Nikogo to nie interesuje. *** W regulaminie nie znalazłem nic o obowiązku sprawdzania korespondencji co 7 dni. Nie wydaje mi się, żeby nieodpowiedzenie na mejla z Allegro było "działaniem na szkodę serwisu i jego użytkownik...
  • Witam Mam nastepujacy problem. 13 pazdziernika sprzedalam przez opjce kup teraz zegarek za 70zl+6zl wysylka. Od razu wyslalam maila do kupujacymi z danymi do wplaty. Zgodnie z zasadami na stronie o mnie czekalam 7 dni na wplate. Wyslalam wielokrotnie monity przypominajace jednak kupujacy sie nie odzywal. Niepotrzebnie sie z nimc ackalam. 20go pazdziernika powinnam mu byla wystawic niegatywny, ale mialam chwilowo zawieszone konto i nie moglam tego zrobic. Po wielokrotnych upom...
  • Temat nie dotyczy ściśle allegro, ale jest ze sprzedażą wysyłkową w 100% związany; zresztą zakup o którym mowa pochodzi z allegro. Właśnie odebraliśmy z żoną ze skrzynki wymiętolony anonim na druku awizo GLS. Osoba podpisująca się numerem telefonu napisała nam, że przesyłkę, którą do nas wysłano zostawiła... komuś innemu, podając adres, pod którym zostawiła paczkę, pod naszą nieobecność! To się nazywa doręczenie zastępcze. Mówiąc krótko, kurier może zostawić paczkę pod Waszą nieobecno...
  • Witam Panie Macieju, moje konto zostało zawieszone za złamanie regulaminu. Bardzo tego żałuje , przyznałem sie w mailu do złamania zasad i przeprosiłem za to. Zapoznalem sie ponownie z regulaminem Allegro i zasadami na Allegro i zadeklarowałem sie iż nigdy wiecej nie złamie regulaminu. Chciałbym dostać szansę i możliwość dalszej współpracy z Panstwa serwisem. Email wysłałem prawie tydzień temu i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Czy moze Pan sprawdzic dlaczego nie dost...
  • moje konto na allegro zostało zawieszone oraz przytoczone punkty regulaminu jakobym korzystając z dwóch kont na allegro podbijała sobie oferty i unikała opłat. mam konto firmowe i osobiste na allegro. żadnym z tych kont nie przebijałam ofert drugim, nie wystawiałam sobie komentarzy i według mnie zawieszenie mojego konta jest bezpodstawne, naraza mnie na straty gdyż jestem wstrzymana ze sprzedażą towaru. Czas oczekiwania na odpowiedź ze strony allegro to 24-72 godziny i tak czekam sobi...
  • zróbmy darmową stronkę, gdzie każdy będzie mógł wszystko sprzedać, na podobnych zaasadach jak na allegro ale niech tam pracują normalni i rzetelni ludzie. nie będziemy tam płacić masakrycznych prowizji, nie będziemy czekac tygodniami na odpowiedź niech ktoś coś wymyśli, żeby tego allegro już nie było bo tam rzeczywiście albo zbankrutujesz albo osiwiejesz z nerwów nie piszę to do "ekspertów" -i tak wasza opinia jest dla mnie nieważna. piszę ten wątek dla innych osób, którzy tu wchodz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się