Forum Gospodarka Fundusze UE
ZMIEŃ
      czekaj

czekaj

(3 wyniki)
    • Regionalny Program Operacyjny Województwa Mazowieckiego - 2007-2013 Priorytet VI --> Działanie 6.2 - Turystyka W harmonogramie to działanie jest przewidziane na II kwartał 2009 r.!!! Program obejmuje lata 2007 - 2013. Oznacza to już ponad rok spóźnienia!! Zajmuje się tym Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych Odpowiedzialny jest Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego. Jak długo będzie trzeba jeszcze czekać? W momencie, gdy zbliża się deadline uruchomienia ...
    • Witam przeczytałam forum ale nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.Jestem bezrobotna, zamierzam założyc działalnosc gospodarczą a dokłdnie sklep, korzystając z dotacji z Urzędu Pracy i tu pojawia sie problem, bo albo ja nic nie rozumiem albo panie pracujące w Urzdzie nic nie wiedzą. Czytajac wniosek o dotacje i rozmawiając z Pania z Urzędu dowiedziałam sie że po złożeniu wniosku komisja oglada miejsce działalnościczyli musze więc mieć lokal, jako ze w moim mieście...
    • Do jakich małopolskich instytucji mozna składać wnioski o przyznanie dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się