derby

(4 wyniki)
  • No, nareszcie sie do Was "dokopalam"! Strasznie sie ciesze! Moze ktos z Was mieszka w tych okolicach co ja? Szukamy z mezem kogos, z kim mozna by pogadac w naszym ojczystym jezyku:-)Dajcie znac, a tymczasem pozdrawiam wszystkich Forumowiczow! Do pracy ide dopiero na noc, wiec troche sobie tu poczytam...
  • wygrała z rozstawioną nr 2 Szarapową!!! dzisiaj nas sztafety trochę zawiosły na MŚ ale może 4x400 przynajmniej ukończy (lub nie na ostatnim miejscu). A moje Derby przegrało z Liverpoolem 6:0, za to Rasiak strzelił 2 gole...
  • Kochani, ja znowu po porade... W zwiazku z ta nasza przeprowadzka potrzebujemy samochodu, zeby jakos to wszystko przewiezc za jednym zamachem. Moze wiecie, gdzie w Derby czy Ashbourne (jesli w ogole)jest jakas wypozyczalnia? I jaki moze byc tego koszt? Tak srednio... Nie chcemy nikomu zawracac glowy i prosic o pomoc i stad taki plan. No bo przeciez nie bedziemy 100 razy ciagnac tego autobusem... Zreszta jakos nie wyobrazam sobie siebie z podwojnym lozkiem w 107... :-) Takze prosze...
  • Nie wiem, czy ktos ogladal, ja nie, ale zwyciestwo Polakow bardzo cieszy. Juz sie nie moge doczekac na srode.Stawiam na nasze kolejne zwyciestwo. Ponoc juz tam nie jest az tak goraco. NO i mam nadzieje, ze Boruc bedzie gral pewniej. Jak wasze typy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna