Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      dodatkowa

dodatkowa

(5 wyników)
    • pracodawca pyta mnie jakie dodatkowe i z jakiego tytułu wynagrodzenie sama sobie planuję w przyszłym roku... przyznam, że pierwszy raz zadano mi takie pytanie... innymi słowy jaka jest moja sugestia dotycząca ew. premii przyszłorocznej. jestem w kropce - pracuje jako asystentka, więc co mam podać? Godziny nadliczbowe odpadaja, bo wychodze punktualnie, żadnego projektu na swoim koncie nie mam, bo to praca czysto biurowa... help!!
    • Interesuje mnie parca w tej firmie na stanowisku Reprezentant. Ma to byc dla mnie zajęcie dodatkowe. Czy ktoś tam pracował i może mi cos powiedziec o tej firmie? Czy dostaje się jakąś baze klientów, z którymi wypełnia się ankiety, czy raczej polega to na zebraniu swoich znajomych, a jak sie skończą to firma mówi "dziękujemy za współpracę". Ewentualnie może wiecie w jaki sposób można dorobic do pensji parę złotych. pozdrawiam
    • Czy wiecie coś o wydawnictwie PLAY Sp. z o. o. z Warszawy - wydawcy pism komputerowych i muzycznych z dołączanymi CD?
    • czy jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? na zarabianie poważnych pieniędzy. 25 lat, po ok. roku doświadczenia w dziennikarstwie prasowym, sekretariacie, nauczaniu języka obcego, tłumaczeniach. po 5 latach bezsensownych studiów filologicznych stwierdziłam, że niewiele umiem, a moja wiedza jest niekonkretna i niezbyt przydatna w życiu. marzę o studiach ekonomicznych na jakiejś prywatnej uczelni, niestety nie mam na to środków. obecnie wykonuję pracę, którą wiele osób uznałoby z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się