dortmund

(4 wyniki)
  • witajcie, szukam mam na emigracji w Nadrenii-Westfalii. mam malego syna i chcialabym wybrac sie gdzies od czasu do czasu. szukam chetnych polskich mamusiek. jestem w Bochum, ale mam samochod i przy tym siedzeniu w domu z dzieckiem przejazd do sasiedniego miasta jest mi bardzo na reke jako dodatkowa rozrywka :))
  • Witam serdecznie! Szukam mam w okolicach Dortmundu, mieszkamy z mezem, coreczka Julcia (3latka) i synkiem Areczkiem (2miesiace) w Hagen:) Chetne mamy zapraszam na pogaduchy. Pozdrawiam
  • Witam! Jak w tytule ;-) Szukam mam mieszkajacych w poblizu mnie,moze sa na tym forum? Byloby milo znalezc kolezanke w sasiedztwie do "pogadania", a moze i wspolnych spotkan z dziecmi :-) Pozdrawiam i czekam na odzew :-)
  • Witam wszystkich serdecznie.Mieszkam w Iserlohn,Niewielka miescinka niedaleko Dortmundu.Mieszkam tu ponad 4 latka i stwierdzam ,ze z dala od rodziny i przyjaciol ten poczatek byl dla mnie koszmarnie ciezki.Dwa lata temu urodzilam synka i w koncu jakos nabralam wiecej checi do "zaklimatyzowania sie"w tym miejscu,bo teraz mam dla kogo!!Jesli sa tu osoby,ktore mieszkaja w poblizu zapraszam na forum!!Wiola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna