Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      dortmund

dortmund

(7 wyników)
    • Musze zostawic na lotnisku w Dortmund na 4 dni samochod.Wiecie moze czy jest tam jakis specjalny parking w takiej sytuacjii? Dziekuje za pomoc, Pozdrawiam
    • poszukuję taniego lotu do Dortmundu .. ideałem byłby lot z Bydgoszczy.. ewentualnie z Warszawy, Poznania..(w kwietniu) może ktoś zna tego typu tanie połączenia?
    • Dostalam mail ze zmieniony jest czas lotu na relacji belgrad-Dortmund i spowrotem, ale i data i czas i numer lotu sa takie same! Co to znaczy?
    • jako zupełny laik w sprawach latania ;) mam kilka pytań do osób z doświadczeniem.. na razie jedno..ale pewnie nie ostatnie (i żeby nie zaśmiecać forum tworzę jeden wątek): pytanie 1: - na stronie WIzza Air są podane inne godziny odlotów na tej stronie: wizzair.com/pl/timetable_departure16.shtml i na stronie gdzie się dokonuje rezerwacji.. które godziny brać pod uwagę? czy wyloty z Wawy do Dortmundu są codziennie o 6.00 czy o 13.55?
    • Wczorajszy lot o godz 19.45 w lotniska Wroclaw do Dortmundu odbyl sie z 40 minutowym opoznieniem. W trakcie lotu kapitan powiadomil pasazerow, że ze wzgledu na to, ze lotnisko w Dortmund jest juz zamkniete ladowanie odbedzie sie w Padeborn (100km od DTM). Na miejscu mialy czekac juz autobusy z transportem do DTM. Jak sie okazalo, autobusy przyjechaly dopiero po godzine (23.30) z pasazerami lecacymi do Katowic.. ludzie pospiesznie ruszyli do autobusow jednak te odjechaly puste. Nie wiem ...
    • Z powodu drogich biletow weekendowych(maj)chcialaym sie zapytac czy moze ktos probowal leciec z przesiadkami?ewentualnie gdzie i ile sie czeka?
    • Latacie tymi liniami? Jak z bezpieczeństwem, obsługą, uczciwością? Prosze o opinie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się