Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      dziennych

dziennych

(6 wyników)
    • Chyba wczoraj ogladałam program w TVN dotyczacy róznicy w studiowaniu, tzn. miedzy dziennymi a zaocznymi. Kochani prosze powiedzcie mi, zwracam sie do studentów zaocznych, czy u Was nie trzeba czytac lektur? Jakas panienka z Uniwersytetu Warszawskiego stwierdziła, że na dziennych studiach musza czytac wszystko a na zaocznych zdaje sie egzaminy z materiałów przygotowanych przez wykładowców, z tzw. skryptów. Ja studiuje zaocznie w SWPS, owszem znam lawirantów, ale wiekszośc osób czy...
    • gdzie student dzienny moze szukac dorywczej pracy? pytanie jak w temacie. Moze ktos z Panstwa poda mi adres jakiejs dobrej strony www z ogloszeniami pracy dla studentow dziennych w Warszawie? Dziekuje za pomoc.a Wy jak szukaliscie pracy na stuciach? Pozdrawiam
    • witam zaczne od tego, ze studiuje dziennie na polibudzie w wawie. tak sie nieszczesliwie zlozylo, ze mam teraz repete. w zwiazku z tym mam teraz duzo czasu wonego bo prawie wszystko z tego semestru mam zaliczone. moze macie jakies pomysly gdzie bym mogl sie zaczepic do pracy np. tylko dwa dni w tygodniu? bede wdzieczny za wszystkie rady pozdro
    • mam wolne weekendy +czwartki i nic nie moge znalezc..nie chodzi mi tu o prace w supermarkecie przy wykladaniu towaru tylko o cos odrobine ambitniejszego... udalo sie komus?
    • Czy istnieją tacy?Jeśli tak odezwijcie się:) POZDRAWIAM
    • Co może ze sobą zrobić student na dziennych..? Bo mam dość żerowania na rodzicach, wolałabym im pomóc i się usamodzielnić, ale nie mam szans studiując na dziennych W dodatku chciałabym zmienić w ogóle uczelnię, ale teraz ruszy to zatrzęsienie maturzystów po gimnazjach, gdzie od początku była możliwość specjalizowania się w ściśle określonym kierunku, a ja jestem po ogólniaku "starego typu" Poza tym, trochę mnie oni przerażają- są bardzo pewni siebie, tacy aroganccy, butni. Od razu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się