Dodaj do ulubionych

praca dla studenta dziennego

IP: *.chello.pl 19.04.05, 15:07
witam
zaczne od tego, ze studiuje dziennie na polibudzie w wawie. tak sie
nieszczesliwie zlozylo, ze mam teraz repete. w zwiazku z tym mam teraz duzo
czasu wonego bo prawie wszystko z tego semestru mam zaliczone. moze macie
jakies pomysly gdzie bym mogl sie zaczepic do pracy np. tylko dwa dni w tygodniu?
bede wdzieczny za wszystkie rady
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: silver Re: praca dla studenta dziennego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 15:37
      Repeta w naszym kraju oznacza Wojsko Polski. ;) Swietna praca, dobrze platna, no
      i stresujaca. Przenies sie na zaoczne, to najlepsze rozwiazanie.
      • Gość: alvaro Re: praca dla studenta dziennego IP: *.chello.pl 19.04.05, 19:55
        jakie wojsko, co Ty mowisz?nie ma zadnego wojska, a na zaoczne sie nie wybieram,
        chocby dlatego , zeby nie placic 500 zl miesiecznie.
        pozdro
        • Gość: silver Re: praca dla studenta dziennego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 20:03
          > chocby dlatego , zeby nie placic 500 zl miesiecznie

;)

To zart? To chcesz pracowac i miec na czesne, czy sie uparles na te 2 dni? Czy
          moze dodasz nocna zmiane?

W takiej sytuacji (dzienne) jestes bezwartosciowy dla pracodawcy.
          • Gość: alvaro Re: praca dla studenta dziennego IP: *.chello.pl 19.04.05, 21:18
            to raczej nie jest zart
            studia chce skonczyc dzienne bo chyba nie watpisz, ze takie sa wartosciowsze?
            a nie uparlem sie na 2 dni tylko tak mi wynika z planu ,ze mam wtedy wolne i nie
            bardzo mam co robic wiec bym sobie chetnie zarobil pare groszy. proste
            • Gość: silver Re: praca dla studenta dziennego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 21:42
              Prawde mowiac, to nie wiem dla kogo wartosciowsze. Jak juz wspominalem, na
              swiecie podaje sie uczelnie, lata edukacji i koniec. Wazniejsze jest to, co ma
              swiatowa marke - MBA, ACCA - cos co pracodawca pozna.

Przed nami era zarzadzania miedzykulturowego, a moze nawet pracy na niskim
              szczeblu. A wiec to, co przezywaja teraz europracownicy. Myslenie o dzis to
              zdecydowanie za malo, trzeba myslec o jutrze.

A tak jest kilka zawodow, ktore wykonuje sie zdalnie - tlumaczenia, grafika
              komputerowa, programowanie. Tylko jakos nie wspomniales co wlasciwie chcesz
              robic. Bo chyba nie chodzi tu o roznoszenie ulotek? Do tego nie potrzeba zapytan
              na forum publicznym.

Jesli to takie proste, to idz zarabiaj. Interim wskazalo droge. :)
    • Gość: marta.interim Re: praca dla studenta dziennego IP: *.chello.pl 19.04.05, 20:36
      Spróbuj w agencjach pracy czasowej (doradztwo personalne) - czesto maja
      zlecenia na 1 dzien, kilka dni lub same nocki. Np. Addecco, Randstat, Interim.
      Adresy znajdziesz w internecie lub poniedzialkowej Wyborczej (dodatek Praca w
      samym srodku)

Powodzenia
      Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka