ekonomii

(4 wyniki)
  • Hallo. Skonczylam studia ekonomiczne w Szczecinie i lingwistyczne (germanistyka i j.wloski) w Hamburgu. Obecnie szukam pracy w Hamburgu. Interesuja mnie: logistyka, spedycja i finanse. Do niedawna pracowalam w spedycji jako referentka w serwisie dla klientöw. Z pozwoleniem na prace nie bedzie problemu. Za wszelkie informacje i rady bede wdzieczna.
  • WITAM WSZYSTKICH!!!! JESTEM PO EKONOMII W POLSCE- ZNAM DOBRZE ANGIELSKI- BYLEM NA 2 LETNIEJ EMIGRACJI ZA OCEANEM- I MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH!!!! CZY JEST REALNE ZNALEZC PRACE BIUROWA W UK??? CZY JEST WOGOLE ZAPOTRZEBOWANIE NA EKONOMISTOW??? GDZIE MOGLBYM ZNALEZC JAKIES INFORMACJE O RYNKU PRACY??? BLAGAM PISZCIE!!!! POZDROWIONKA
  • WITAM WSZYSTKICH!!!! JESTEM CIEKAW CZY POO STUDIACH EKONOMICZNYCH W POLSCE - ZNAJAC DOBRZE ANGIELSKI- BEDAC ZAHARTOWANYM W EMIGRACJI-BYLEM JUZ 2 LATA W STANACH MAM SZANSE NA ZNALEZIENIE PRACY W ZAWODZIE LUB CZYMS POBLISKIM??? NIE WIEM JAKIE JEST WOGOLE ZAPOTRZEBOWANIE NA EKONOMISTOW W U.K. BLAGAM PISZCIE!!!!!!!!!!!!! POZDROWIONKA- PAPA
  • Czesc. Czy ktos z osob obeznanych z zagranicznymi realiami moze powiedziec mi jak sie fachowo tlumaczy na angielski tytuly mgr ekonomii i anglistyki? czy to bedzie odpowiednio M.SC. i M.A? Głownie mam watpliwosci do tej ekonomii- nie pasuje mi za bardzo MBA, a M.Sc raczej kojarze z politecznicznymi kierunkami. Plz help:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się