Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      firewall

firewall

(4 wyniki)
    • od jakiegoś czasu mam problemy z wejściem na strony GW. praktycznie wszystkie, główna strona portalu, lokalne dodatki, no i forum też :( problemy zaczęły się mniej więcej w czasie zmian wprowadzanych przez GW w adresach. Kłopoty te mam tylko w domu, w pracy (u innego dostawcy usług internetowych) żadnych problemów nie mam. Oczywiście, nic nie zmieniałem w ustawieniach.... Szanowni Admini, co się stało? możecie mi pomóc? jak nie pomożecie, to nie będę mógł wchodzić na strony GW :(
    • Wątek ten umieściłem tu, bo na FoP nikt nie zagląda. Chodzi mi o to, że musicie coś wymyśleć z reklamami. Ja mam w swoim firewallu możliwość blokowania reklam i nie widziałem jeszcze żadnej z nich, a od 50 minut jakie jestem na portalu powinno mi się ich wyświetlić chyba ze 100 (sprawdziłem w firewallu na wykazie zablokowanych). Więc co wy na to? Bez reklam portal padnie i pójdziecie na bezrobocie ;-)
    • Mam pytanie: po każdym uruchomieniu kompa, wątki i posty przeczytane wcześniej - pokazują się na nowo jako nieprzeczytane. Trochę to utrudnia poruszanie się po forach, szczególnie w przypadku postów wklejanych w środku wątku - nie bardzo wtedy wiem, które posty są nowe, które stare. Czy ktoś z Was wie może, czemu tak się dzieje i czy mogę to jakoś poprawić. z góry dziękuję za pomoc, B.
    • Adminie mówiłem już o reklamach, ale powtórzę jeszcze raz. Powiedz swoim szefom, że jeśli nie zmniejszą liczby stron z reklamami to ludzie uciekną z tego forum. Od kilku dni nie da się wprost tego znieść. W ciągu 20 minut mój firewall zamykał wyskakujące strony z reklamami 62 razy!! Czyli średnio co 20 sekund!! Opanujcie się!! Co klikam na jakiś wątek to mi reklama wyskakuje!! Jak tu z forum korzystać?? Ktoś z redakcji na głowę upadł czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się