Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      fuksja

fuksja

(29 wyników)
    • Dziewczyny proszę o rade.Kupilam granatowa sukienke na wesele.Jest dosyć prosta do kolan.Zastanawiam sie czy mogę ubrać do niej buty o mocnym kolorze fuksji i szarą torebkę? Czy połączenie tych trzech kolorów będzie odpowiednie?
    • Czym różni się kolor fuksjowy od amarantowego??? Dla mnie fuksja to różowofioletowy a amarant różowoczerwony... dwa różne odcienie różowego, tak?
    • no wlasnie, ostatnio kupilam welniany beret w kolorze fuksji.mam bardzo fajna zielona bluzke,ktora(moim zdaniem) siwetnie pasuje do beretów. moje pytanie brzmi: czy fuksja+zieleń to dobre polaczenie? z gory dizkeuje;)
    • Przymierzalam je dzis w sklepie i zastanawiam sie nad takim kolorystycznym szalenstwem. Sa to klasyczne baby doll'ki z zaokraglonymi noskami i na bardzo wysokim obcasie, z waskim paskiem na przodzie ponizej kostki, cos jak te, tylko we wspomnianym kolorze fuksji, czyli mocnego rozu: us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/victorines_2038_90067090 Wygladaja fajnie, ale mam mieszane uczucia co do ich utylitarnosci. To znaczy trzeba bedzie liczyc sie z tym, ze zaloze je kilka razy i nie...
    • Nabyłam w zeszłym roku w lumpeksie sztruksowy obcisły żakiet w kolorze fuksji i teraz powstaje problem, bo nie bardzo wiem, z czym bym go mogła łaczyc? Moze Wy macie jakies pomysły?? :) za które z góry dziękuje ;)
    • oto sukienka: sklep.nife.pl/p,nife-odziez-wyjatkowa-sukienka- fuksja,25,284.html jakie buty do niej? fiolet chyba odpada, za bardzo przytałaczająca całość? plisss, pomożcie :)
    • Co sądzicie- fajne czy obciach? Jeśli ok to do jakich kolorów ubrań??
    • www.allegro.pl/item412163357_denny_rose_art_6040_jeansowa_spodnica_s.html kształt czapki taki jak na zdjeciu na aukcji a kolor taki jak pani ma kurtkę - nie wiem jak sie ten kolor nazyw a :(((
    • mam obcisły,prążkowany golf w kolorze fuksji,jestem szczupła, mam mały biust i wyglądam w nim korzystnie,ale pytanie: do czego golf w takim kolorze pasuje? licze na waszą kreatywnosc w łączeniu kolorów i o podpowiedz.dzięki
    • czy ubrania w kolorze fuksji będą modne na lato 2009?
    • Kolorek nawet nawet:) Podoboją się mi:) spódnica Tatuum, blzuka Vertus(ma bardzo orginalny krój), bluzka Lee I rybaczki hause.
    • Sukienka jest oczywiście na wesele :) Październikowe, ale mam nadzieję, że babie lato się utrzyma. Sukienka wygląda tak: www.next.co.uk/x482102s3#741810x48 Jakie dodatki do niej dobrać? 1) Czarne buty i torebka - trochę nudno, ale poprawnie 2) Buty w kolorze fuksji: www.next.co.uk/x48300s2#735665x48 i... no właśnie - jaka torebka? Pytanie drugie - mam nadzieję, że będzie na tyle ciepło, żeby nie trzeba było niczym przykrywać sukienki, ale gdyby... Paszmina? Jaki kolor? A może co...
    • dziewczyny, jakie buty do tej sukienki ? kolor i fason tinyurl.com/3q6sh68
    • lakierowana:) bo sie waham...
    • Witam!Niby rzecz banalna,a nie mogę znaleźć.Otóż poszukuję koszulki na grubych ramiączkach w kolorze fuksji (ewentualnie z rękawem).Jakoś nigdzie nie mogę dostrzec,macie jakieś pomysły??pzdr
    • Witam! Pytanie jak w temacie. Dodam tylko,że sukienka jest satynowa, czarna, długość tuż za kolano a buty czarne zabudowane z odkrytymi palcami. Rozważam kolory naturalny lub popielaty 20 DEN. Który lepszy? A może jakieś inne sugestie, bedę wdzięczna za poradę. Pomóżcie bo sylwester już blisko. Pozdrawiam!
    • Co pasuje-w sensie kolorów i fasonów do miętowej,sztywnej falbaniastej spódnicy w kształcie litery A? Gdzie znajdę legginsy przed kostkę z zamkiem przy nogawkach?
    • jeżeli tak, to z czym? ;) 'leci' do mnie pocztą miętowa kieca na wiosnę i myślę o kobalcie i fuksji do niej... zaznaczam, że jestem w takim wieku, że jeszcze mogę szaleć... i myślałam też o limonkowej torbie i szaliku, kurtkę i płaszcz na wiosnę mam w cielistym beżu więc chyba będzie ładnie... to spódnica, bluzki w pastelach odpadają, ponieważ jestem typową kolorystyczną zimą - ciemne włosy, chłodna cera...
    • Co można założyć na górę do pomarańczowej, lnianej spódnicy kopertowej - długiej do kostek? To chyba pierwsza pomarańczowa rzecz w mojej garderobie i nic mi do niej nie pasuje. Myślę, że niezły byłby biały tank top albo inna koszulka bez rękawów, trochę dłuższa i bez nadruków czy wzorów. A może coś innego?
    • Mam prośbę, jeśli któras z Was widziała w jakimś sklepie szal w kolorze fuksji serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,3049094.html?i=10 takim jak ta sukienka, to dajcie znać. Szal ma być elegancki, chętnie z weluru lub aksamitu. Potrzebny jest dośc pilnie. Dzięki z góry:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się