Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      fuksja

fuksja

(4 wyniki)
    • Dziewczyny, poratujcie, pliss - potrzebuje fajne rajstopy w zdecydowanym kolorze (fuksja, turkus) na juz. Grube, cieple. W sieciowce jakiejs bo na net nie mam juz czasu. Jutro, najdalej w piatek ide na zakupy, a ze maly dziec w domu, musze szybko wrocic
    • Dziewczyny, czy warto jechać do H&M we Wrocławiu po dwuczęściowy kombinezon na 86/92? Czy w ogóle coś takiego tam znajdę? Wspomonałyście coś o kureczkach w kolorze fuksji, czy są spodenki do kompletu? Mam tak daleko na bielany z Psiego Pola, że nie chce mi się jechać na "niewadome" Dajcie cynk, please I z góry dzięki i z g
    • Pojawiły sie nowe kolekcje. Co wpadło Wam w oko? W tym roku letnie kolekcje wyjatkowo mi sie podobaja, bo jest biel z granatem i niebieskim, szafirem, turkusem. Planuje zakup większości rzeczy w kolorach: biel, granat, błękit, szary i fuksja. Buty białe, srebrne i złote. Jestem wielbicielka białego na lato, nie przeraza mnie, ze to dla dziecka niepraktyczne - co roku kupuje białe kurtki, żakiety, spodnie, sukienki.
    • www.allegro.pl/item186771186_rewelacyjne_sandalki_bartek_rozm_27.html są z zeszłego roku, potrzebuję rozmiar 27 (18cm) dla dziewczynki:), może ktoś widział we Wrocku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się