fuksja

(3 wyniki)
  • W jednej z gazet wypatrzylam, ze do zielonych oczow pieknie wygladaja cienie w kolorze lawendy i fuksji - chetnie nabylabym je na jednej palecie - przydalby sie tam rowniez cien bazowy. Widzialyscie cos w tych kolorkach moze? Dziekuje!
  • W końcu się chyba przekonałam do zakupu szminki, bo na co dzień stosuję albo błyszczyki, albo tylko pomadkę pilęgnującą... ;) Chciałabym mieć jedną porządną szminkę na większe wyjścia i na wieczór. Marzy mi się czerwona szminka, ale nie wiem jaki odcień będzie mi pasować i tu mam prośbę do Was - pomóżcie proszę ;D Krótki opis - jestem naturalną szatynką - ze względu na siwe włosy farbuję je na średni/ciemny brąz, zbliżony do mojego naturalnego. Mam bladoróżową cerę, na której widać każde zac...
  • CZESC DZIEWCZYNY znajac Was napewno bedziecie wstanie mi pomoc do dzis nie wiem jaki dokladnie jest moj typ urody mam cieme brazowe oczy oprawa oczu-rowniez ciemna włosy ciemno brazowe lecz nie czarne w lecie zdaja sie miec rudawy polysk mam piegi- wczesniej byly bardziej widoczne teraz zbladły sa kolory jasnego brazu karnacja jakby bardziej zoltawa niz rozowawa -dodam ze jestem blada a teraz mam pytania - jakim wlasciwie jestem typem jakie kolory ubran bylyby najbardziej odpowi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się