Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      garwolin

garwolin

(4 wyniki)
    • Musze zapytac czy cos nie wiecie: czy z tymi złodziejami w Garwolinie to oni nic nie robia? Powiedzcie mi jak to mozliwe , zeby wynosic tak potworne ilosci rzeczy. Nie wspomne juz o allegro gdzie widac po cenach kto skad ma towar ale myślałam ze sie poryczę gdy moj klient opowiedział mi jak to był u roziny pod Garwolinem i zeszli na temat kosmetyków.Został wysmiany , że kupuje u mnie , bo tu u nich to perfumy Tommorow sa po 15 zł.To tylko przykład. Przeciez nawet koordynatorka mi mó...
    • www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=77737&scroll_article_id=77737&layout=1&p age=text&list_position=1 dziewczyny ten artykuł znalazłam w dzisiejszym super expressie...ciekawe co teraz będzie z dostawami paczek...
    • 1.Na stronie Avonu jest napisane aby wysyłać do Garwolina. 2.Na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=34896211&v=2&s=0 jest o zwrotach w Warszawskich COK-ach (akurat Warszawa mnie najbardziej interesuje), ale w końcu nie wiadomo... 3. Gdzieś jeszcze były porady aby zwracać w "biurach avonu". Jak rozumiem są to biura OMS-ek (a koordynatorki też takie mają?) ? czyli gdzie w końcu?
    • Witajcie. Czy to normalne, że na allegro są kosmetyki avon w dużo tańszej cenie niz te w katalogu? Np. ostatnio widziałam którys z kremów retroactive (serum albo źródło młodości na noc) po 11 zł. Albo serum na noc z zielonej herbaty po 10zł. Czy to sa podóbki? Jeśli nie, to z czego wynika ta różnica? Dzięki Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się