eugenia1402 Re: LIDER 25.01.14, 23:29 Jak nie wiesz jak, to chyba nie dla Ciebie ta oferta. Odpowiedz Link
eugenia1402 Re: LIDER 02.02.14, 14:36 skutecznie mnie zniechęcono, chyba już nie, tylko kk żal-jest taki fajny zespół, w większości będą rezygnować. To są "kaprysy" oms, kasa, kasa kasa........ Odpowiedz Link
annabanka2012 Re: LIDER śląsk 09.02.14, 22:17 Głowa do góry!! Nie ma co się wściekać na OMS! W końcu każdy z nas tworzy własny zespół!! możesz z nią ograniczyć kontakt. BYłam kiedyś w podobnej sytuacji, zrezygnowałam wtedy i cały mój zespół przepadł, jak wróciłam(po zmianie OMS w okręgu) musiałam zacząć od początku... Jeśli potrzebujesz porady i nie tylko zachęcam do kontaktu na priv Ania, zorm4@wp.pl Odpowiedz Link
avonek11 Re: LIDER 31.03.14, 10:29 WITAJ eugenia1402. Sama jestem liderem i mogę się domyśleć jak to jest nie mieć wsparcia, ja dla swojego zespołu robię wszystko żeby byli zadowoleni. Jeśli chcesz podadać bądź zmienić lidera pisz, chętnie pomogę. Paulina mail. avonek11@wp.pl Odpowiedz Link
monisiaaakkk Re: LIDER 19.03.14, 10:27 Konsultantka Firmy Avon I etap programu dla nowych konsultantów: 40% UPUSTU NA PIERWSZE ZAMÓWIENIE!!!!!! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl Tel. 516 317 046 Składając swoje pierwsze zamówienia z katalogu nr 4 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Femme! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl Odpowiedz Link