Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      gg

gg

(5 wyników)
    • witam,zamierzam sie do kupna motocykla ale chce jak najtaniej, pieniadze wchodza w gre max do 4,5tys,wolabym sprowadzic ale nie mam zadnych kontaktow,inetresuja mnie jakies starsze modele od 450ccm w zwyz,chodzi mi o choppery cos jak ltd 454 lub inne w ostatecznosci jakies scigacze np.fzr 750 lub inne,i tak bede rozbieral i skaldal od podstaw bo che wiedziec czym bede smigal,no ale nie wiem gdzie mam szukac.pomocy,jestem z czestochowy. gadu gadu 3539680. pozdrawiam motocyklistow
    • Enduro(5)

witam 1.czy ktos zna jakies fora motoocyklowe w necie? 2. czy ktos ma do sprzedania enduro >3000zl najlepiej cos starego, ew. po wypadku podaje namiary gg:3971640 skype;p4v3u__
    • smipm.nazwa.pl/forum/viewthread.php?thread_id=1079 po prostu po kazdym takim zdarzeniu odechciewa sie wszystkiego strach wsiadac i jechac gdziekolwiek
    • Tak wiec wąłsnie, podkusiło mnie sie zainteresowąc tym PRLowskim pojazdem policyjnym :P na codzień smigam Hondą ale z chęcia bym cos wyremontował :> i tak szukam różnych informacji, moze macie jakieś? książki zdjęcia? motocykl pół darmo :P
    • witam postanowilem poinformowac was o zlocie pod pozara,ktory odbedzie sie 7 maja w wapienniecy(k.Bielska-Bialej)najprawdopodobniej rozpoczynal sie bedzie ok godz 15.co do tego nie mam jeszcze dokladniejszych informacji,ale zakonczenie sezonu w zeszlym roku chyba wlasnie rozpoczynalo sie o 15:)w razie jakis pytan moje gg to - 5065009.aha i KTO SIE PRZYLACZY??? pozdrowienia WRO-na
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się