Dodaj do ulubionych

Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy

19.05.20, 07:18
Najlepiej gdyby to były jednak jakieś uniwersalne buty, na cały sezon m otocyklowy czyli tak od około marca do października. Oczywiście jak tylko pogoda pozwoli.
Z dobrą podeszwą, która nie zetrze się z zbyt szybko. Może ktoś już to wcześniej przerabiał i byłby w stanie podpowiedzieć, co gdzie i za ile?
Obserwuj wątek
    • mikser90 Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 19.05.20, 14:46
      Buty takie które będą chroniły od różnych warunków atmosferycznych, deszczu, chłodu itd. Szkoda, że nie padł jakiś przedział cenowy jaki jesteś w stanie wydać na obuwie.
      Myślę, że na zakup obuwia motocyklowego trzeba będzie wydać tych kilka stówek
      Jeżeli masz takie możliwości finansowe, to idź w kierunu takich butów jak Buse Sport Evo, czyli mniej wiecej takie jak te tutaj: moto-tour.com.pl/pl/products/buty-motocyklowe-buse-sport-evo-czarno-biale-129955.html
    • aliss_00 Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 25.05.20, 16:00
      Kredyt samochodowy SANTANDER
      • dopasowany kredyt
      • oprocentowanie już od 2,99%
      • RRSO 9,12%
      leadstar.pl/c?pid=30750&tid=2745&ha=2411128022&r=1773&epi1=xxx&epi2=yyy
    • walz Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 05.06.20, 18:54
      Koniecznie szukaj butów z membraną, najlepiej Gore-Tex, będziesz miał ciepło w zimne dni i sucho w lecie ;) No i oczywiście gore-tex nie przepuszcza wody. Popatrz na buty Sidi, bardzo wysoka jakość wykonania i dużo modeli z membranami. Sam mam Sidi Gavia i są świetne, mega komfort. Rozważałem też model Aria, bo na pewno byłby trochę bardziej przewiewny. Ogólnie przymierzałem dużo modeli, byłem w 6 różnych sklepach. Podobne jakościowo do w/w Sidi był jakiś wysoki model Alpinestarsów, też z Gore, ale cena kosmos, bo przecież za coś dobrego z Alpajna trzeba zabulić ostro i niestety mój budżet wtedy nie był w stanie tego udźwignąć :D
    • 13piatek13 Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 10.06.20, 21:55
      Mam buty shima exo vented i spokojnie pojeżdże w nich do października, który przecież w naszym kraju bywa ostatnio coraz cieplejszy ;) Noga się nie poci, są usztywnione na pięcie i palcach, ale nie obcierają, jak zejdziesz z moto coś zjeść czy pozwiedzać to są wygodne nawet do chodzenia, zapięcie na atop.
    • mateusz7842 Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 18.09.20, 19:47
      Motoryzacja Tekst linku
    • zielona-galazka Re: Buty motocyklowe na cały sezon motocyklowy 23.09.20, 12:17
      luzjan napisał:

> Najlepiej gdyby to były jednak jakieś uniwersalne buty, na cały sezon m otocykl
      > owy czyli tak od około marca do października. Oczywiście jak tylko pogoda pozwo
      > li.
      > Z dobrą podeszwą, która nie zetrze się z zbyt szybko. Może ktoś już to wcześnie
      > j przerabiał i byłby w stanie podpowiedzieć, co gdzie i za ile?
      Proponuję gumofilce, a zamiast motocykla furmankę z gnojem. Reszta będzie pasować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka